|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
UP Kraków - problem z hasłem
Siemka
Słuchajcie, bo ja mam taki problem : rejestrowałam się na stronie UP na 4 kierunki ( tak dla pewności ) no i tam przy rejestracji podają login ( jest to kilka cyferek i jest to też numer kandydata) i podają hasło ( jakieś literki i cyferki ) no i trzeba to spisać żeby później móc się zalogować na swoje konto na wybranym kierunku. No i problem jest taki że spisałam tylko same loginy ( te numery kandydata) nie spisałam haseł do 3 kierunków. Tylko do jednego kierunku spisałam i login i hasło. No i teraz nie mogę się zalogować na wybrane konto. Odzyskać hasła też nie mogę bo wyskakuje błąd danych i każą mi się skontaktować z działem rekrutacji. Wiec dzwonie tam ale albo nikt nie odbiera albo ' nie ma takiego numeru' No i nie wiem co robić. Bo chce się dostać tam na uczelnie ale wszystkie potrzebne dane do podania które muszę złożyć z resztą papierów są właśnie na tym koncie do którego nie mogę się dostać. Pomocy.. mam nadzieje że czaicie o co chodzi |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: UP Kraków - problem z hasłem
a jesteś tegoroczną maturzystką?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: UP Kraków - problem z hasłem
Tak, Maturzystka 2013.
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Napisałam do Działu rekrutacji maila i o dziwo przysłali mi nowe hasła czyli wszystko dobrze się rozwiązało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.