|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
elita.pl - opinie
Witam wszystkich
Mam pytanie odnośnie sklepu elita.pl - czy ktoś z Was kiedykolwiek tam coś kupował? Czy produkty są oryginalne? I ogólnie rzecz ujmując - czy wszystko było w porządku? Chciałabym tam zamówić farbę do włosów, bo jest o wiele tańsza niż w innych sklepach internetowych (a o stacjonarnych już nie wspomnę!) ale z drugiej strony właśnie tego się obawiam - że przez niską cenę coś może być nie tak... Bardzo prosze o odpowiedzi! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: elita.pl - opinie
hehe fajna reklama, won
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Yyy... Ale to nie jest reklama. Ja się serio chcę dowiedzieć
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Ok, ok! Zrobiłam błąd, który mógł być uznany jako reklama - nazwa sklepu internetowego o który mi chodzi to elitapl.pl, to co umieściłam to nazwa pustej domeny. Przepraszam, mój błąd, nie chciałam! Czy jest ktoś, kto wie jak można to zedytować i naprawić błąd? No i w dalszym ciągu czekam na opinie o sklepie, nie wiem czy zaryzykować, czy pozostać przy starym sklepie. |
|
|
|
|
#4 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
W kontakcie jest zapisane, że z Pabianowic, ale pierwszy raz na tę stronę trafiłam i w ogóle pierwsze słyszę.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Nie znam, jestem nowa na internetach. Chodziło mi o SKLEP którego link podałam w pierwszym poście. I tak, wiem, że zrobiłam literówkę, ale linkacza już wkleiłam dobrego
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Znam zrobiłam zakupy przyszło... Okaże się czy oryginał, ale skąd mam wiedzieć jak pierwszy raz ta farba...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.