|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
problem ze sprzedającą
witajcie
mam pewien problem ze sprzedającą na allegro, otóż zakupiłam u sprzedającej kosmetyki.Otrzymałam awizo z adnotacją paczka pocztowa z protokołem(co to jest ten protokół) domyślam się iż chodzi o to żę podczas transportu paczka uległa zniszczeniu i poczta ją zapakowała ponownie? nie wiem...no wiec nie odebrałam jej(i nie wiem czy dobrze zrobiłam nie odbierając ją) na stronie o mnie sprzedająca informuje że przesyłek ukoszdzonych proszę nie obedbać, i teraz się zastanawiam czy jeśli przepakowali mi paczkę to się wlicza do paczki uszkodzonej? sprzedająca ponoć dzwoniłą na moją pocztę i otrzymała informację iż Przesyłka została wycofana ponieważ porozumieliśmy się z pocztą i żadna przesyłka nie jest uszkodzona. Pani nie zgłosiła się po nią - taką informację otrzymaliśmy. Były dwa awiza do pani i pani nie podjęła paczki. Dzwoniliśmy na poczę z zapytaniem czy przesyłka jest uszkodzona - wzięto ją i obejrzano - przesyłka jest cała. Nie wiem co o tym mysle czy sprzedająca pisze prawdę, może dzwoniła lecz czy mogli jej udzielić takiej informacji? przecież na awizo mam jasno napisane paczka pocztowa z protokołem..co o tym myslicie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problem ze sprzedającą
A dlaczego nie odebrałaś paczki i nie rozpakowałaś jej od razu na poczcie? Wtedy od razu zgłaszasz uszkodzoną paczkę i nie ma żadnego problemu.
A jak paczka cała (a pewnie jest cała, skoro sprzedająca się pofatygowała i dzwoniła na pocztę), to bierzesz pod pachę i idziesz do domu. |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Czy nie mozesz zalozyc jednego watku na swoje problemy zwiazane z Allegro?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
tak ciężko ci na tą pocztę iść i sprawdzić?
matko - idzie, patrzysz paczka zniszczona - spisujesz z miejsca na poczcie, jest oki - bierze i idziesz co za ludzie.. nie odbierasz paczki i nie pofatygujesz się na pocztę a po necie rozkminiasz czy sprzedająca cię nie oszukuje ps. to nie ty masz problem ze sprzedającą tylko sprzedająca z tobą
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Odp: problem ze sprzedającą
Wedlug mnie to jest Twoja wina a nie sprzedajacej. Trzeba bylo udac sie na poczte i obejrzec przesylke.
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno jest pewne : Ta sprzedająca już Ci nigdy więcej nic nie sprzeda
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.