|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studenckie wołanie o pomoc :)
Witam.
Jesteśmy studentami psychologii na Wydziale Nauk o Wychowaniu Uniwersytetu Łódzkiego. W ramach swojej pracy zaliczeniowej prowadzimy badania dotyczące wpływu typu moralności na obraz własnego dziecka wśród kobiet w ciąży. W naszych badaniach może wziąć udział każda przyszła mama, która ma za sobą pierwszy trymestr ciąży. Wyniki uzyskane z testów pozostaną anonimowe. Szacowany czas wypełnienia całej ankiety z reguły nie przekracza 30 minut. Będziemy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiam. http://www.ank.ietka.pl/ankieta/1160...t-w-ciazy.html Aby wczytać proszę usunąć kropkę w słowie ankietka- inaczej link nie chciał przejść. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Studenckie wołanie o pomoc :)
wypełniłam
![]() chociaż wg mnie pytanie od 11 do końca są źle sformułowane bo nie umiem określić cech swojego nienarodzonego dziecka, mogę sobie gdybać jakie ono będzie ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No właśnie, dziwna ta ankieta, ciężko określić cechy nienarodzonych dzieci... Większość zaznaczy cechy pożądane...
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
proszę, ale faktycznie określić cechy jest trudno, jeszcze dziecko się nie urodziło, można tylko gdybać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja chetnie pomoge ale u mnie link nie dziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wypełniłam, ankieta powinna mieć wyjaśnione że 1 określa nastawienie na nie zaś 6 na pełną akceptację. Tu można się zagubić, cech jest bardzo dużo....ale warto było sobie pogdybać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.