|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mam juz dosc takiego zycia...
przepraszam
Edytowane przez plplpl Czas edycji: 2013-05-11 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: mam juz dosc takiego zycia...
Mam nadzieję, że to żart. Kimkolwiek jesteś... Spróbuj chociaż porozmawiać i powiedzieć, co się stało. Na pewno mogło być gorzej, nawet jeśli nie układa Ci się w życiu.
Mam nadzieję, że teraz smacznie śpisz, odpoczywasz i w głowie Ci się układają myśli, które Ci podpowiedzą, że przed życiem jednak nie warto uciekać, choć ja sama chciałam to zrobić kilka razy w życiu. Edytowane przez Figula94 Czas edycji: 2013-05-11 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Bo to jest żart. Kto by specjalnie zakładał konto na jakimś forum tylko po to, żeby wszem i wobec oznajmić, że idzie sobie popełnić samobójstwo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może założyła wątek i w pierwszym poście opisała swój problem a zaraz potem zawstydziła się/zrezygnowała, edytowała post i nas przeprosiła... Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2013-05-11 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
za co przepraszasz?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: mam juz dosc takiego zycia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jest bardzo dużo takich osób, szczególnie jak się gdziekolwiek pomocy szuka. Prawdopodobnie nie byłaś nigdy w takiej sytuacji po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.