|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pory,grudki,przebarwienia ... :(
Od jakis kilku miesiecy pozbylam sie tradziku. Od 6 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne diane 35 i tradzik prawie calkowicie znikl, ale mam jeszcze problemy z cera a dokladnie z porami,przebarwieniami po tradziku oraz grudkami.
Pielegnuje skore tak jak nalezy (mycie,tonizowanie,nawilz anie) Uzywam toniki zwezajace pory ale to nic nie pomaga...gdy nakladam podklad widze pelno dziurek a w szczegolnosci na policzkach poradzcie jak poradzic sobie z tym. Slyszalam ze jest jakis krem wichy mniej wiecej zwezajacy pory ale on jest nawilzajacy a moja cera sie swieci czesto...czekam na rady... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Pory,grudki,przebarwienia ... :(
Może jakiś preparat z kwasami na noc? Z własnych doświadczeń mogę polecić Effaclar K, albo Lysanel Active. Ten pierwszy jest łagodniejszy, a drugi działa intensywniej. Oba dostaniesz w aptece. Myślę, że jeśli zadasz swoje pytanie na forum kosmetycznym, dostaniesz w odzewie więcej pomysłów.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.