|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kto skończyl farmacje??
Jak wyglada obecna sytuacja farmaceutów? Jak wygladają zarobki? Ma ktos jakis znajomych po tych studiach ?
potrzebuje pewnych informacji , bo w Internecie znajduje skrajne opinie.Zaznaczam ze chodzi o mgr , nie o technika. Ciezko o prace? bo to dosc ciezkie studia , jedne z lepszych po bio-chemie.Tylko czy dobrze rokują na przyszlosc?
„Powinien mnie akceptować taka, jaka jestem!”mówi kobieta z gatunku zbyt miłych. Powinien cię akceptować? O nie, Puknij się w czoło. On powinien za tobą szaleć. Akceptacja nie ma z tym nic wspólnego. On akceptuje popychadło.. Jeśli chcesz akceptacji, zgłoś się do grupy wsparcia" ![]() Edytowane przez kaska3010 Czas edycji: 2013-05-20 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto skończyl farmacje??
To zależy skąd jesteś. W takich Kielcach, gdzie nie kształci się farmaceutów, są oni na wagę złota. Kolega skończył farmację w zeszłym roku, w Lublinie nie mógł znaleźć pracy, a w Kielcach niemal się o niego zabijali. Jak zarobki - nie wiem dokładnie, ale chyba nieźle, skoro niedawno kupił sobie całkiem fajny samochód
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.