|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze jedno...
Jeszcze kolejna prośba o radę-jakie macie doświadczenia, pomysły, rozwiązania...Dotyczące SZAFY!czy ktos ma może w domu popularne w Ikea zestawy d przechowywania ubrań(półeczki wiszące itd.)prawie na wierchu?jakie macie doświadczenia?może jakies inne rozwi azania, adresy sklepów z ładnymi meblami...itd.....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: i jeszcze jedno...
ja trzymam ubrania nie-noszone
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Ulciu,
mam wiszacą półeczke z Ikei, ta szerszą, w której mogą się mieśćić np. złozone w kostkę bluzki. W sumie połeczka jest super bo mozna ją wieszać gdzie sie chce (ja wieszam ją w szafie, w której mam same drążki) i zajmuje niewiele miejsca gdy się ją złoży - jest tylko jeden defekt - moja wersja półeczki nie ma usztywnianych przegródek i pod wpływem ciężaru bluzeczek czy butków nieładnie się zapada, może już są w ikei takie usztywniane, wiesz chodzi mi o całe spody przegródek pozdrowienia Edii
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
ja w wakacje robiłam poważny remont i przy okazji zamówiłam w Komandorze szafe, troche ja udziwniłam po swojemu, panowie zrobili wszytko tak jak chciałam. Kosztowała mnie 1700zł i mam duuuuzo miejsca w niej. A co do IKEI to jakos nie mam zaufania, posiadam co prawda bibeloty typu donikczki, ale mebli tam nie kupię. Słyszałam wiele złego o nich a zreszta to sa juz takie zbyt popularne meble, którymi nie wiedzić czemu posiadacz ich się szczyci.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.