|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sklepy z materiałami na suknię - KRAKÓW
Dziewczyny z Krakowa, proszę podajcie mi adresy sklepów w których jest w miarę dobry wybór materiałów na suknię ślubną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sklepy z materiałami na suknię - KRAKÓW
ul. Kamienna koło Montelupich tam jest w miare duży wybór
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Długa, Kalwaryjska to chyba tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moja krawcowa mówiła o kościelnej. Oprócz typowych materiałów podobno także ładne koronki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przy Alejach koło Radia Kraków i po tej samej stronie jest przystanek autobusowy, a za nim malutki park, tam jest jakiś sklep i pisze, że właśnie materiały i dodatki na te okazje. Nie wiem co oferują, bo na razie na ślubnym kobiercu nie staję, ale mieszkałam w pobliżu, więc zauważyłam - nie znam jednak adresu, dlatego opisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny!
Nie jestem z Krakowa, ale jakby któraś wiedziałą coś o jakiejś hurtowni tkanini i aplikacji na suknie ślbune to byłabym wdzięczna za linki albo jakieś namaiary. Przeszukałam już cały internet i albo nie ma nic ciekawego albo ludzi traktują "z buta" że tak powiem. dzwoniłam do jednej z hurtowni zeby sie dowiedziec o cenach cos i czy w ogóle prowadzą sprzedaż detaliczną to pan przez telefon mi powiedział ze skoro się już dodzwoniłam to moge kupiś coś w detalu ale do ceny doliczają 25% jeszcze... Bardzo prosze o pomoc!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.