|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zakupy aliexpress
Odważyłam się pierwszy raz zamówić na aliexpress. Na poczatek zamówiłam za 5 zł przeliczając na polskie,żeby zobaczyc, czy paczka dojdzie. Mam problem ponieważ w poniedziałek 22lutego zamawiałam produkt. Wybrałam przelew przelew tradycyjny czyli ide zapłacić do baku. Przelew robiłam 23 kutego około 9 rano. Jak wchodzę w moje zamówienia na aliexpress to cały czas mam komunikat że, ZAMÓWIENIE STATUSU: OCZEKIWANIE NA PŁATNOŚĆ.
Przelew nigdy przecież tak długo nie idzie. Czy zrobiłam coś źle? |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy aliexpress
Nigdy nie robiłam zakupów na aliexpres, ale myślę, że po prostu przelew idzie tak długo
Na Twoim miejscu nie obawiałabym się za bardzo, tym bardziej, że zapłaciłaś dopiero wczoraj.Ostatnio robiłam zamówienie ze strony gino rossi czy nawet drogerii internetowej i przelew szedł prawie 3 dni, aż się zaczęłam martwić czy wszystko dobrze zrobiłam
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2016-02-24 o 11:39 |
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Myślę, że tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=846891 szybciej znajdziesz pomoc.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Na Twoim miejscu nie obawiałabym się za bardzo, tym bardziej, że zapłaciłaś dopiero wczoraj.