|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Elektrostymulacja
"Elektrostymulacja to intensywne odchudzanie i spalanie tłuszczu. Na ciało nakłada się specjalne elektrody, które stymulują mięśnie i problemowe partie ciała do wzmożonej pracy. Zabieg przyspiesza krążenie i poprawia przemianę materii. Pojedyncza elektrostymulacja zapewnia taki efekt, jaki jest osiągany dzięki dwóm godzinom treningu lub aerobiku. Rezultatem są: podniesiony i ujędrniony biust, płaski brzuch i krągłe, sprężyste pośladki."
znalazłam ofertę na gruperze i się zastanawiam czy warto, czy któraś z Was korzystała? zastanawiam się czy faktycznie pomogłoby na cellulit. pozdrawiam serdecznie.
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Elektrostymulacja
Chodziłam na elektrostymulację PowerSlim Studio (w zasadzie to mam wykorzystanych 5 zabiegów z 23 bo musiałam przerwać z przyczyn zdrowotnych- nie spowodowanych zabiegami... muszę zadzwonić i się dowiedzieć czy mogę to reaktywować, jak nie to będę wściekła
![]() Moje wyglądały tak, że 55 min leżałam na łóżku, pasy miałam na wysokości brzucha, bioder i ud. Zabieg mega przyjemny (nie warto od razu startować z dużej "mocy" bo może boleć lepiej co zabieg prosić Panią tam pracującą o zwiększanie), rozluźniający, relaksujący. Czy są efekty? Są... ja po 5 zabiegach widziałam, że skóra była ładniejsza i bardziej sprężysta. Jednak nie radzę nastawiać się na jakieś super-ekstra-rewelacyjne efekty. Jeżeli chcesz się tymi zabiegami "odchudzić" to wg mnie (i Pani pracującej w salonie w którym byłam) lepszy jest sport lub zabieg PowerSlim Active. Natomiast jeżeli zależy Ci na "poprawieniu" wyglądu skóry to polecam ![]() Nie mogę powiedzieć czy efekty po tych kilku zabiegach się utrzymały bo niestety... przytyłam. Jednak tak na chłopski rozum to same zabiegi nie przyniosą długotrwałych efektów, pomogą "dobrze zacząć" a później... a później powinno się jakąś aktywność w życie wprowadzić żeby nie zaprzepaścić efektów.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo za opinię
![]() lubię testować nowości, ale nie liczę na jakieś odchudzenie, bardziej na ujędrnienie. bo mimo, że staram się ćwiczyć, zastanawiać co jem to moja pupa nie wygląda najlepiej...
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja kupilam tez na grouponie juz jakis czas temu i niedawno zaczelam. jestem po 3. z 10. zabiegu, wiec narazie niewiele moge powiedziec. zabieg przyjemny i reklaksujacy. napewno lepsze efekty jak dodatkowo sie cwiczy i miesnie sa juz "rozruszane". na grouponie mysle ze mozna sprobowac ale placic za jeden zabieg 50-100 zl to przesada bo efektow oprocz uczucia lekkosci i odprezenie to nie ma po jednym razie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tu raczej chodzi o jakąś "pomoc" ćwiczeniom, ujędrnienie tych miejsc bardziej podatnych na cellulit. _Karolka_ - a widzisz tam na grouponie pisali ze juz po pierwszym razie efekt, ale tez ciężko mi było w to uwierzyć. Daj znać jak skończysz całą serię ![]() ja zacznę od października ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zaczęłam chodzić na elektrostymulację - byłam na dwóch zabiegach - szału nie widzę, jeżeli chodzi o wygląd skóry (miałam zabiegi tylko na uda). Wiem, że zabieg ten polega na skurczu mięsni. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, czy podobnie nie działa platforma wibracyjna (mam akurat w domu, za niebagatela kilka tys. zł.)? Zastanawiam się czy niepotrzebnie wydaję kasę na te zabiegi jeśli platforma działa podobnie. Pomóżcie proszę. Ewa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.