Dlaczego interesuj± siê mn± jedynie podrywacze ? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-05-19, 11:46   #1
xblame
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

Dlaczego interesuj± siê mn± jedynie podrywacze ?

Mam 18 lat i mam problem w kontaktach z ch³opakami. Od zawsze interesuj± siê mn± jedynie tacy typu podrywacz, babiarz, nie wi±¿± ze mn± ¿adnych planów, chodzi jedynie o to ¿eby 'zaliczyæ', pobawiæ siê i olaæ. Du¿o mówi± a nie robi± nic. Nigdy ¿aden normalny ch³opak siê mn± nie zainteresowa³ a chcia³abym poznac w koncu jakiegos spokojnego, ogarniêtego który bêdzie sie o mnie stara³. Czuje sie co raz gorzej sama ze sob±, no bo w koncu jak mam siê czuæ inaczej skoro jestem traktowana jako dzieczyna tylko na jeden raz ;/ Nie wiem co robie ¼le, ¿e przyci±gam nieodpowiednich ch³opaków.

rock 'n' roll forever

xblame jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 11:59   #2
kasia89pl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 235
Dot.: Dlaczego interesuj± siê mn± jedynie podrywacze ?

A korzystasz z propozycji tych "babiarzy"? Mo¿e w tym tkwi problem...
kasia89pl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 12:06   #3
ulicznica
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 071
Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez xblame Poka¿ wiadomo¶æ
Mam 18 lat i mam problem w kontaktach z ch³opakami. Od zawsze interesuj± siê mn± jedynie tacy typu podrywacz, babiarz, nie wi±¿± ze mn± ¿adnych planów, chodzi jedynie o to ¿eby 'zaliczyæ', pobawiæ siê i olaæ. Du¿o mówi± a nie robi± nic. Nigdy ¿aden normalny ch³opak siê mn± nie zainteresowa³ a chcia³abym poznac w koncu jakiegos spokojnego, ogarniêtego który bêdzie sie o mnie stara³. Czuje sie co raz gorzej sama ze sob±, no bo w koncu jak mam siê czuæ inaczej skoro jestem traktowana jako dzieczyna tylko na jeden raz ;/ Nie wiem co robie ¼le, ¿e przyci±gam nieodpowiednich ch³opaków.
Mo¿e obracasz siê w niew³a¶ciwym ¶rodowisku?
Nie wiesz, jak zachowuje siê facet, który jest zainteresowany tylko jednym, nie rozró¿niasz, który chce Ciê poznaæ bli¿ej i jest zainteresowany nie tylko Twoim cia³em?
Jak±kolwiek g³êbsz± relacjê zaczyna siê od rozmowy, a nie od d**y strony. Je¶li facet od razu po poznaniu zmierza w kierunku jednego tematu, to wiadomo o co chodzi.

KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK!

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 12:25   #4
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 11 924

Interesuja sie Toba, bo Ty sie nimi interesujesz. To nie tak, ze Ty maz pecha do tego typu chlopakow, tylko sama - swiadomie badz nie - wchodzisz z nimi w uklady. Podrywacze to specyficzna grupa facetow - maja dobry bajer, czesto dobrze sie prezentuja, sa przebojowi i maja swoje techniki, na ktore Ty najwyrazniej lecisz. I pewnie ciezko Ci zauwazyc tych mniej przebojowych, a wartosciowych chlopakow. Druga sprawa, to zastanow sie w jakich miejscach ich poznajesz i w jakim srodowisku sie obracasz - moze warto wyjsc poza nie? A na koniec napisze, ze sama dajesz im sie poderwac, a wcale nie musisz. Poznanie drugiego czlowieka wymaga czasu, a Ty moze za szybko sie nakrecasz i widzisz milosc tam gdzie jej nie ma, stad pozniej rozczarowanie. Podsumowujac: problem lezy w Tobie.
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 13:27   #5
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025

Cytat:
A jeste¶ na jeden raz? Chodzisz z nimi do ³ozka? Bo wiesz, mo¿esz, je¶li lubisz, ale fama idzie po okolicy.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 13:44   #6
beznadziejny123
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 625
GG do beznadziejny123

Mo¿e jeste¶ piêkna i pusta? ;d
Zawsze mo¿esz spróbowaæ sama podbiæ do jakiego¶ nie¶mia³ego. On bêdzie czu³y i troskliwy.
beznadziejny123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 14:11   #7
Noodle Soup
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 504

Mo¿e to wyglada tak, ze sama nie szukasz kontaktu z normalnymi facetami, czekajac wiecznie na ich krok. a taki babiarz nie ma problemu i zagaduje du¿± czê¶æ lasek, wiec ciebie równie¿ :p
Noodle Soup jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 14:30   #8
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 727

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Poka¿ wiadomo¶æ
Zawsze mo¿esz spróbowaæ sama podbiæ do jakiego¶ nie¶mia³ego. On bêdzie czu³y i troskliwy.
Stereotypy, stereotypy...
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 14:32   #9
MalaWredna
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 515

Du¿o zale¿y od tego, w jakim towarzystwie siê obracasz, jak siê zachowujesz, ubierasz i wygl±dasz. Na prawdê, wiele od tego zale¿y.

Dostaæ bana za brutaln± prawdê, to jak dostaæ w pysk za dobry uczynek dla lepszej reszty ludzko¶ci
MalaWredna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 14:48   #10
Rena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 29 331

najprosciej po prostu nie isc na pierwszej randce do lozka tylko sie pospotykac i pogadac z facetem, jak go to zniecheci i zwieje, to i tak by zwial, a jak mu zalezy to poczeka na pierwszy raz. Nie popadaj w zadna skrajnosc.

Tak naprawde to nie musisz czekac niewiadomo ile, gosciu ktory chce tylko sie przespac, nie umowi sie na 3 randke by znow ogladac gwiazdy i spacerowac po parku, wiec jak juz w tydzien odeselekcjonujesz pana szukajacego przygody. Taki podrywacz nie ma cierpliwosci nawet na to.

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2013-05-19 o 14:55
Rena jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 16:14   #11
Andrzeej
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 339

Hmm byæ mo¿e spora grupa wiza¿anek siê nie zgodzi , ale kiedy¶ by³em m³odym, normalnym ch³opakiem.

No i zdarza³o siê, ¿e widzia³em np. "fajn±" dziewczynê, do której nie podchodzi³em. Co by³o czynnikiem zniechêcaj±cym ? Wydaje mi siê, ¿e przede wszystkim jej towarzystwo.

Je¶li np. dziewczyna jest ³adna, a wokó³ niej jest wianuszek takich kolegów-cwaniaczków, z pozoru pewnych siebie, podrywaczy no to patrzy siê wtedy jak ta dziewczyna siê zachowuje. Najczê¶ciej jest tak, ¿e ona ma dobry humor, ¶mieje siê, sprawia wra¿enie szczê¶liwej. Co wtedy sobie my¶li normalny ch³opak ? ¯e on nie jest taki jak Ci kolesie, ¿e nie pasuje do Ciebie, ¿e jak podejdzie to go wy¶miejesz, ¿e na pewno nie szukasz tego co on ma do zaoferowania (normalno¶æ).

Je¶li do tego zgrywasz odrobinkê wynios³±, królow±, ksiê¿niczkê, która musi pasowaæ do swojego otoczenia no to ... ju¿ wiesz dlaczego normalni nie podchodz±

Podobnie sytuacja wyglada gdy np. masz "wylansowane" kole¿anki. Wtedy ch³opak czuje siê jak na egzaminie, ma ¶wiadomo¶æ tego, ¿e jego inno¶æ (jest normalny ) mo¿e zadzia³aæ na niekorzy¶æ wiêc nie chc±c siê kompromitowaæ, po prostu zrezygnuje.

Zreszt±, masz 18-lat, pójdziesz nied³ugo na studia, tam bêdzie nowe rozdanie. Poznasz nowych znajomych, mo¿e bêd± bardziej hmm normalni , tym samym i o normalniejszego ch³opaka bêdzie ³atwiej.

Poza tym, zale¿y gdzie siê szuka. Je¶li szukasz normalnego faceta w klubie to mo¿esz siê rozczarowaæ. Tam najwiêkszy wigor, desperacjê (dziewczyny mylnie to interpretuj± jako "stara siê") maj± podrywacze, a normalny facet, je¶li gdzie¶ jest to mocno w±tpliwe, ¿e podejdzie. Ja w pewnym wieku mia³em tak, ¿e jak widzia³em, ¿e do dziewczyny podchodzi stado podrywaczy (i buraków - facet szybko umie takich wy³apaæ) to wrêcz jej wspó³czu³em, ale zarazem nie mia³em koncepcji jak do niej podej¶æ i w jednym, dwóch, trzech zdaniach pokazaæ, ¿e jestem inny, normalny. No wiêc ... nie podchodzi³em bo nie chcia³em udowadniaæ na si³ê, ¿e nie jestem wielb³adem

Pó¼niej ju¿ w to wbija³em, lubiê kluby, ale mimo wszystko twierdzê, ¿e wielkiej mi³o¶ci siê tam nie spotka. Prêdzej normalnego faceta spotkasz na studiach w grupie, gdzie¶ Ciebie na ulicy zaczepi, czy przy robieniu zakupów.

Zale¿y te¿ jaka sama jeste¶. Je¶li Twoje hobby to dolce gabana, zakupy, tipsy (okej, trochê stereotypowo) no to trochê dzia³a to na zasadzie, ¿e swój przyci±ga swego Normalnych to nie przyci±ga
Andrzeej jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 18:37   #12
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

Zgadzam siê z wiêkszo¶ci± postu Andrzeja Mo¿e sprawiasz wra¿enie, ¿e takimi facetami jeste¶ zainteresowana. Mo¿e nie zwracasz uwagi na "normalnych" bo s± mniej przebojowi zazwyczaj. Mo¿e nie masz wielu okazji by poznaæ kogo¶ "normalnego".
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 18:40   #13
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 223

Cytat:
Mo¿e dlatego, ¿e podrywacze interesuj± siê (prawie) wszystkimi dziewczynami
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 18:56   #14
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 071

Cytat:
Mam 18 lat i mam problem w kontaktach z ch³opakami. Od zawsze interesuj± siê mn± jedynie tacy typu podrywacz, babiarz, nie wi±¿± ze mn± ¿adnych planów, chodzi jedynie o to ¿eby 'zaliczyæ', pobawiæ siê i olaæ. Du¿o mówi± a nie robi± nic. Nigdy ¿aden normalny ch³opak siê mn± nie zainteresowa³ a chcia³abym poznac w koncu jakiegos spokojnego, ogarniêtego który bêdzie sie o mnie stara³. Czuje sie co raz gorzej sama ze sob±, no bo w koncu jak mam siê czuæ inaczejskoro jestem traktowana jako dzieczyna tylko na jeden raz ;/ Nie wiem co robie ¼le, ¿e przyci±gam nieodpowiednich ch³opaków.
- a ty wiedz±c, ¿e facet jest typem podrywacza ³ykasz ten kit? w³±cza ci siê durne my¶lenie "a ja go zmieniê"?

- a dajesz siê zaliczaæ od razu, bo pan trochê kitu wci¶nie, aby do majtek ci siê dobraæ? Bo je¶li tak, to nie do facetów miej pretensje, a do samej siebie.TY decydujesz siê ulec, bo facet parê farmazonów ci zapoda³.
No i mo¿e zmieñ towarzycho, gdzie pojawiaj± siê faceci normalni. Dodam tylko, ¿e normalnych facetów nie bardzo interesuj± dziewczyny "jednorazowe"- o czym po jakim¶ czasie z regu³y wiadomo, bo podrywacze nie nale¿± do typów dyskretnych.

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2013-05-19 o 19:24
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-19, 19:38   #15
xblame
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

no wiêc odpowiadaj±c na wiêksz± czê¶æ postów - nie, nie chodze na pierwszych randkach do ³ó¿ka. nie daje sie obmacywaæ, obca³owywac na samym pocz±tku znajomo¶ci. co wiêcej, jestem raczej nie¶mia³± dziewczyn±. nie jestem zamkniêta w sobie, lecz super przebojowa i otwarta te¿ nie jestem. nie mam problemu w rozmowie z chlopakami ale nie jeste typem dziewczyny ktorej wszedzie pelno. Wiele razy by³o tak, ¿e poznawa³am kolesia, wydawa³ siê byc ok, pisa³, umawia³ siê ale jesli po miesi±cu (!) spotykania siê (bez zadnych deklaracji) nie chcia³am sie z nim przespac to mnie olewa³. nie zawsze da sie oceniæ kogo¶ po chwili rozmowy.

owszem, lubiê dobrze wygl±daæ, zwracam uwage na to w co sie ubieram, czêsto wychodze w weekendy na imprezê czy piwo ze znajomymi, nie lubiê siedziec w domu i nie lubie sie nudzic. prowadze raczej rozrywkowe zycie, duzo podró¿uje itd lecz nie jestem typem pustej i wynios³ej ksiêzniczki, nie traktuje innych ludzi z góry, nie oceniam po wygl±dzie. moje przyjació³ki s± takie same a jednak maj± swoich ch³opaków, z ktorymi s± w fajnych zwi±zkach. w±tpie zeby moj wyglad czy to jak spêdzam wolny czas mia³o wp³yw na to. jesli ide do klubu, to raczej do takiego m³odzie¿owego, gdzie spotykam duzo znajomych i osob w moim wieku, z innych szkó³. przez znajomych poznaje nowych znajomych, jak juz poznam jakiegos fajnego ch³opaka to traktuje mnie jak kumpele albo to mi zalezy a nie jemu. nie jestem zdesperowana, nie mam cisnienia na to by miec kogos tylko po prostu czasem czuje sie zle, mam wrazenie ze mam niska wartosc wlasnie przez to, ze interesuja sie glownie ci ktorzy moga miec ka¿d±...

rock 'n' roll forever

Edytowane przez xblame
Czas edycji: 2013-05-21 o 14:18
xblame jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 19:44   #16
Morgana25
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 128

Jeste¶ jeszcze bardzo m³oda, na pewno jeszcze znajdziesz kogo¶ na sta³e. Pójdziesz na studia, mo¿e tam poznasz jakiego¶ bardziej dojrza³ego emocjonalnie ch³opaka, gotowego na sta³y zwi±zek. Na razie rozwijaj swoje pasje i po prostu staraj siê poznawaæ nowych ludzi. Mo¿esz sama zagadaæ do jakiego¶ ch³opaka, który wydaje siê np. do¶æ spokojny i odpowiedzialny.
Morgana25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-05-20, 11:28   #17
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e jeste¶ piêkna i pusta? ;d
ah bo pewnie ty taki jeste¶ stereotypy jak ju¿ kto¶ skomentowa³

mówisz, ¿e czêsto wychodzisz na imprezy - dla mnie na imprezach roi siê od podrywaczy. Mo¿e to jest to
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.