|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jaki welon na wesele najlepszy?
Na ślub planuje długi 3m welon, a na wesele chcę go przebrać na coś wygodniejszego. Są w sumie 3 długości welonów, które biorę pod uwagę
1) krótki 2) średni 3) długi Tylko ja muszę mieć cięty bez żadnych lamówek itp. Taki długi wygląda ładniej, ale za to jest pewnie mniej wygodny przy siadaniu i tańczeniu. Już sama nie wiem :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki welon na wesele najlepszy?
Ja miałam welon trójwarstwowy - jedna warstwa do łopatek, druga do pasa i trzecia 2,5 m - tą najdłuższą można było swobodnie odpiąć, bez wyjmowania grzebyka z włosów - bardzo to było wygodne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja też miałam na ślubie długi (3m), cięty i bardzo szeroki welon. Na początku wesela zaplątałam go na ramieniu i bawiło się z nim dobrze. Potem, już w okolicach kolacji, przepięłam na taki do łopatek (dostałam od koleżanki), też prosty, tylko z małymi kryształkami gdzieniegdzie.
Jeśli już bym miała brać któryś z tych trzech, które wypisałaś na zmianę to na pewno nie ten długi - długi będziesz miała ten 3m, weź sobie na zmianę coś krótszego. Poza tym taki praktycznie do ziemi może Ci ktoś przydeptać podczas tańca niechcący. A taka długość ani się nie nadaje do owinięcia na ręce, ani do podpięcia do góry nijak. Pierwsze dwie propozycje lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja tam polecam ściągnąć welon i wpiąć jakiś kwiat - o wiele wygodniejsze niż nawet krótki welon, a wygląda ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.