![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Watek zimowy-marcowy ;)
nieaktualne
. 1. Odpisuje u siebie. 2. Interesuja mnie tylko gorna polka kosmetyczna. 3. Interesuja mnie tylko kosmetyki nowe, testowane lub z niewielkiem ubytkiem. Sama takie oddaje i oczekuje tego samego. 4. Najchetniej wymieniam sie na wisha. Wishlista: najchetnej: - rozswietlacz Chanel, wiosna 2013,- kolorowka Armaniego. a) kolorowka: - produkty Burberry, - roz Narsa Sin, - sliwkowe roze, - bardzo jasny puder sypki, - bricki (Beige i Plum) Bobbi Brown, - piatki Diora, - wszelkie zele do brwi w chlodnych kolorach. b) zapachy: - wszelkie Flowerbombki, - Midnight Rose Lancome, - Euphoria Forbidden CK, - J'adore Diora, - Mademoiselle Chanel. c) pielegnacja: - Day Wear EL co cery mieszanej (tylko nowe), - seria Diorsnow. d) inne: - stepper, - Revitalash. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-06-30 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Watek zimowy-marcowy ;)
.
Cytat:
Cytat:
USTA - Blyszczyk Jalousie Chanel - uzyty kilka razy. Jest kartonik. Tegoroczna kolekcja. - Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss - Imaginaire, uzyty ze trzy razy - zostaje u mnie CIENIE - Chanel, kwadratowe dwojki - cienie, kolor Khaki Clair, testowane. - Chanel Illusion dOmbre Long-Wear Luminous Eyeshadows - odcien Epatant, uzyty dwa razy. - Dior Stylish Move - klasyczne piatki, ubytek bardzo niewielki (jeden kolor uzyty raz czy dwa). - MAC Greasepaint stick, kolekcja DSquared - "B", ubytek testowy. - MAC Greasepaint stick, kolekcja DSquared - "V", ubytek 5%. - Urban Decay cien pojedynczy, kolor Cult - matowy fiolet, uzyty raz. - Urban Decay "Black Palette", kolekcja "Piraci z Karaibow" - kazdy kolor sprawdzony tylko na rece, ubytek niezauwazalny, jest kartonik. (oddaje sama paletke - bez kredki) EYELINER - Aqua Liner Make Up For Ever - czarny, uzyty około 5 razy. BRONZER - Guerlain Terra Inca - ubytek 5%. - MAC Mineralize Blush Duo in Light Over Dark - bronzer, testowany. PUDER - Empriente de Chanel - limitowanka. Ubytek mniejszy niz 10% (mozna uzywac jako roz, albo jako rozswietlacz) http://www.saksfifthavenue.com/main/...45524446252822 PODKLAD - Benefit Oxygen Wow - ubytek testowy, odcien Beige. - Estee Lauder Invisible Fluid Makeup - ubytek mniej niz 5% , 1CN1. - Make Up Atelier - FLWB (bialy, dobry do rozjasniania lub rozswietlania) - ubytek mniej niz 5% ROZ - Georgio Armani - Blushing Fabric, odcien 1. - Shiseido Accentuanting Color Steek For Cheeks - Rosy Flush (S5) - ubytek okolo 10% . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-05-05 o 16:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
.
WLOSY - Revlon, olejek do wlosow Orofluido - ubytek 20 % ZAPACHY - Daisy M. Jacobsa - refill/uzupelniacz, 15 ml, nowy. - nie ma - Mount Blanc Individuelle - 30 ml, psikniete ze dwa razy. AKCESORIA -szczotka do wlosow Fudge "ceramic tourmaline F1561" - nowa. http://www.hqhair.com/fudge-small-ra.../10543472.html . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-04-20 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
.
LAKIERY Nails inc - Notting Hill Gate. Uzyty raz. Korek ozdobiony został okrągłymi kryształkami Swarovski (wyglada tak). - Nails inc -St. Pancras - pomalowany jeden pazur testowo. - Chanel Peridot - uzyty dwa razy - Chanel Pulsion - uzyty dwa razy (mala ryska na szkle). - China Glaze - Ring in The Red, uzyty raz. - nie ma - China Glaze - Re-fresh Mint, uzyty raz. - Orly - Mirror Mirror. Uzyty dwa razy. - Essie Bazooka - uzyty raz. - OPI - I eat maneily Lobster, uzyty raz + testowo pomalowane dwa pazury. - nie ma - OPI - Fiercely Fiona, uzyty dwa razy. - Pupa - odcien 700, uzyty raz. - OPI, French Quarter for Your Thought - uzyty raz na co drugi pazur. Miniatura. - OPI - My Address is “Hollywood” - uzyty raz. Miniatura. - nie ma ------------------------------------------------------------------------ Te lakiery wymienie jako calosc (ewentualnie dodam do wiekszej wymianki wybrana sztuke): - odzywka Sally Hansen Triple Strong -zostalo ponad 60%, - Nail Tek II - zostalo okolo 40%, - pekacz Barry M - czarny, uzyty raz testowo, - odzywka Eveline - diamentowa wersja. Uzyta raz. Scieraja sie napisy. - nie ma - Bell Glam Wear odcien 410, uzyty raz. - Bell Glam Wear - odcien 511, uzyty raz na paznokiec. - Bell Glam Wear - odcien 707, uzyty raz. - Catrice - 580 Blues Brother Vol. II, uzyty raz. - Sephora - Diving in Malysia, uzyty dwa razy. - nie ma - Inglot - 874, nie pamietam ile razy uzyty ( ubytek to 2-3 mm od gornej krawedzi), - Pupa - odcien 601, uzyty dwa razy. - nie ma - Seche Vite - zostalo okolo 40%. Miniaturka. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-04-20 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
.
BIZUTERIA - aniolek Lilou - noszony pare razy. - wiszace srebrne kolczyki z Apartu. Jest oryginalne opakowanie. Dostalam je w prezencie. Nie mam metki poniewaz sytuacja wymagala udania zachwytu i ceremonialnego wyrzucenia metki . Nie nosze wiszacych kolczykow, wiec wymieniam (zdjecie tu i zdjecie tu). UBRANIA sukienka od Beaty Cupriak - nowa z metkami. Sukienka jest olowkowa, ma zaszewki. Gleboki dekolt "V". Oddaje, bo choc jest sliczna to na mnie niestety za duza. Dysponuje zdjeciem na modelce ( w zalaczniku). Sukienka jednak kiepsko na niej lezy bo jest za duza. Sukienka jest czarna. Ma podszewke w kolorze butelkowej zieleni. Wymiary z metki (rozmiar 36): biust - 84 cm, talia - 66 cm, biodra 92 cm. Cena (rowniez widnieje na metce): 439 zł. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-03-23 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
MAC Mineralize Blush Duo in Light Over Dark - bronzer, testowany.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Co prawda nie mam nic z wisha,ale zaryzykuje...
![]() Interesuje mnie Mount Blanc Individuelle - 30 ml, psikniete ze dwa razy. Moze chcialabys meteorki z watku badz puder Bobbi Brown Porcelain Pearl<raz uzyty>?http://www.sephora.com/brightening-f...?skuId=1473610 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() Sytuacja jest taka, że nie mogę doczekać się dostawy tego sprayu Alvy ![]() ![]() ![]() Ponieważ i tak bardziej zależało Ci na tym punktowcu i ponieważ opracowałam dość skuteczną metodę odciśnięcia próbki do pojemniczka mam taką propozycję, że wyślę Ci (jutro!!! bo potem już będzie mega, mega kocioł przedświąteczny, a jeszcze potem po Świętach ( a w zasadzie w poniedziałek) wyjeżdżam do teściów) kubek, serum i trochę tego olejku; zamiast spraju od kompletu, co proponowałam (ten spray nadaje się na większe powierzchnie lekko usypane krostkami) odleję Ci trochę z TEGO - powinno Cię zainteresować ![]() Co Ty na to? Jeśli nadal jesteś uziemiona w domu (a mam nadzieję, że nie ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
China Glaze re-fresh mint (na tym najhbardziej mi zależy) Orly Mirror-Mirror OPI I eat maneily Lobster, My adress is "Hollywood" Nanjbardziej mi zależy na china glaze, ale resztę też bym chętnie przygarnęła |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Daisy?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
- OPI - I eat maneily Lobster, uzyty raz + testowo pomalowane dwa pazury.
- OPI, French Quarter for Your Thought - uzyty raz na co drugi pazur. Miniatura. - OPI - My Address is “Hollywood” - uzyty raz. - China Glaze - Ring in The Red, uzyty raz. Coś u mnie? ![]()
![]() |
#14 | ||||
Konto usunięte
|
Zainteresowala mnie baza Smashboxa i czerwony lakier OPI. Kiedy baza zostala otwarta?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Tylko J'adore mnie zainteresowal. Niestety, o ile nie dorzuce Ci wlasnej nerki do wymiany bedzie ona dla Ciebie nieoplacalna. Poza J'adore nic nie widze. 3 lakiery z Twojej listy juz wymienione. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
może znalazłabyś coś u mnie za aniołka lilou?
![]()
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zaryzykuje... coś za Lilou?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39952189]Zainteresowala mnie baza Smashboxa i czerwony lakier OPI. Kiedy baza zostala otwarta?[/QUOTE]
Bazę kupiłam i otworzyłam w grudniu 2012r. Od grudnia leży w szafce nieużywana. OPI tak samo. Ale obu rzeczy za Peridota nie oddam- sama baza kosztowała ponad 100zł, więcej niż lakier Chanelki.
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Nie napisalam, ze chce wymienic lakier na obie rzeczy. Nie mam rowniez pojecia ile kosztuje baza Smashboxa jako, ze nie interesuje sie ta marka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej, powiedz w jakim odcieniu masz puder Shiseido?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Mogłabyś mi podać dokładną nazwę i kod pudru?
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Myślę, że byłabym zainteresowana, jak widziałabyś wymiankę? Podoba mi się u Ciebie jeszcze kilka rzeczy, może wpadło Ci w oko coś jeszcze u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.