|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grrrrr!!!!!!!
Wyobraźcie sobie co mój osmioletni piesek kochany odwalił!!!!!!!!!!
W tym miesiącu pogryzła mi już czwartą parę majtek!!!!!!! Najpierw były moje ulubione w choinki...Ok jedna para...Potem w kwiatuszki...Trudno się mówi...Potem moje ulubione wielkie, w grochy gacie do spania!!!!!A teraz z tygrysem...Czy te gacie jej tak smakują?!!! Zabije kiedyś tego kundla!!! ![]() Jakbyście zobaczyły moją minę jak zobaczyłam ją gryzącą je...A jak ona zauważyła, że się patrzę do podniosła ten "durny łeb" wielce wystraszona!!!!! GRRRRR ![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grrrrr!!!!!!!
Zboczony!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Kup psu jakis fajny gryzak. I pamietaj, ze lepsze pogryzione gacie niz buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Gryzaków nie gryzie..butów też nie ale tych gaci to się uczepija jak rzep!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
moj pies tez mial takie zboczenie tylko on ich nie gryzl a lizal
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Moj pies robi to samo jak tylko wyczaji ze pralka nie jest zamknieta,bo on lubi sobie w pralce poszukac łakoci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nieziemski piesek! Dobrze, ze moj pudelek nie gryzie moich majteczek
![]() Moze kosci jakies? Tak nie moze ona robic!
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Łobuzka i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mój jak był mniejszy to wygryzł sobie szpare w drzwiach,tuż przy podłodze bo chciał sie dostać do mojego pokoju
![]() ach te pieski ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Moja diablica (też 7-miesięczna ) uwielbia polować na majtki ,staniki i skarpetki. Jak tylko wpadnie do łazienki i zauwazy otwarty automat zaczyna sie zabawa.Kiedyś wybiegła z łazienki z moimi majtasami do pokoju brata..a tam stado jego kumpli..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Moja kumpela pojechała kiedyś do rodziców swojego narzeczonego na Boże Narodzenie. Całą Wigilię jego Misiek jeździł jej pod stołem na nodze....Wieczorem wyprała sobie majtki i powiesiła na kaloryferze w pokoju, w którym spała. Rano gatków nie ma...znalazły się w przedpokoju z wygryzionym krokiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze kup mu na bazarze takie wielkie majty do gryzienia
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
![]() ![]() ![]() Wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać jak przeczytałam co te Wasze psy wyprawiają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ale jaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale żeby gryzła gatki??? No nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Moja 4 miesieczna sunia przegryzla mi juz 6 majtek, skarpetke i ramiaczko od stanika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta twoja suniusia jest z deczka zboczona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Moj pies uwielbia gryzc moje skarpetki ale te brudne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Kiedyś moja suczka regularnie "gwałciła" nogi, czy to moje, czy rodziny, czy znajomych (do dziś moja kumpela wypomina mi, jakiego to ja mam zboczonego psa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]()
moje psisko ma 4 lata ale jest bardzo "towarzyski" nie znosi sam zostawać w domu a jesli ktos go zostawi to jest na tyle mądry ze niszczy jakąs rzecz własnie tej osobie ktora go zostawila mi np kiedys wziął biustonosz ktory zdjełam z suszarki i polozyłam na fotelu a nastepnie wytarzał w ziemi z mojej donicy w ktorej mam bardzo dużego filodendrona!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mój piesek na szczęście majteczek mi nie zjada choc moze niestety bo to by był dobry powód do wciąż kupowania nowych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Haha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moj bulterier nie rusza moich rzeczy, za to z uporem maniaka kradnie rzeczy mojej siostry ![]() ![]() No i kradnie tez pluszowe maskotki ale tylko w kolorze niebieskim, odrywa im glowe, wypruwa wypelnienie ze srodka i zostawia w spokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczyny?? już wiem, dlaczego tak kocham psy!!! To takie pocieszne zwierzaki!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Moze to pies fetyszysta?
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
kocham pieski są nie przewidywalne !!!!
![]() moje "maleństwo" chciało kiedyś cały dom wysadzić w powietrze spryciara zamknięta w domu podczas naszej nieobecności w pomieszczeniu w którym mogłaby narobić najmniej szkód (nic tam nie ma oprócz pralki, paru meblowych gratów i butli z gazem do kuchenki) odkręciła sobie butlę z gazem która tam stała i cały gaz się ulotnił - czym się to mogło skończyć nawet nie chcę myśleć ..!!! i jeszcze jej jeden popisowy numer to odkręanie sobie słoików z przetworami i wyjadanie ich zawartości - w tym jest mistrzynią - jak ona to robi że nie rozbija słoików a na zakrętce nie ma śladu zębów - pozostanie jej słodką tajemnicą ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]()
Mój piesio ma hoopla na punkcie chusteczek (wyciąga je z kosza
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez n@ta Czas edycji: 2006-01-12 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.