|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ile można starać się o faceta?
,,,,,,,,,,,,,,,
Edytowane przez Monaa20 Czas edycji: 2013-05-21 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Ile można starać się o faceta?
Jak się z nim od dawna nie widziałaś to na pewno nie powinnaś rzucać mu się na szyję. Twoja - moim zdaniem jedyna - szansa, to pokazać mu się na nowo, być sobą, zachowywać się fajnie, spędzać razem czas. Jest szansa, że się zainteresuje
Ale jeśli nadal nie będzie uważał Cię za "materiał" na związek, to powinnaś odpuścić. To, że "kochałaś go 2 lata i czekałaś" nie sprawi magicznie, że on się Tobą zainteresuje w sensie związku. Serio jesteście przyjaciółmi, skoro on unikał kontaktów z Tobą, bojąc się Twoich uczuć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
nie upokarzaj się ... wybacz
![]() z tej mąki chleba nie bedzie. chcesz go zmusic do miłości ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja czekałam 5 lat łudząc się, że może w końcu coś do mnie poczuje, w każdym smsie/rozmowie doszukiwałam się drugiego dna, aż pewnego dnia znudzona czekaniem wyznałam mu miłość ;p Jak się skończyło? całkiem zerwaliśmy kontakt, on żeni się w przyszłym roku, ja jestem od dwóch lat szczęśliwa z moim TŻ, a tamtych zmarnowanych lat nikt mi nie odda
![]() Jeśli przez 2 lata nie wyszedł z żadną inicjatywą, odpuść sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.