|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
fluid sie warzy
czesc,
szukam pomocy, mam cere mieszana, obecnie uzywam kremu eris do cery mieszanej oraz fluidu maybelline fresh matte, niestety moj fluid sie warzy(??), zamiast rozprowadzadzac sie, on sie wałkuje..czy to wina fluidu czy kremu? z fluidu chcetnie zrezygnuje (przedtem uzywalam loreala ideal balance i bylo ok), bo i tak mam o nim zle zdanie, natomiast krem jest ok.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: fluid sie warzy
magda napisał(a):
> czesc, > szukam pomocy, > mam cere mieszana, obecnie uzywam kremu eris do cery mieszanej oraz fluidu maybelline fresh matte, niestety moj fluid sie warzy(??), zamiast rozprowadzadzac sie, on sie wałkuje..czy to wina fluidu czy kremu? z fluidu chcetnie zrezygnuje (przedtem uzywalam loreala ideal balance i bylo ok), bo i tak mam o nim zle zdanie, natomiast krem jest ok.. na pewno krem matujący + fluid matujący = wałkowanie tego drugiego. czasem jest tak, że musisz pokombinowac zanim dobrze skompletujesz kosmetyki. mi fresh matte wałkował się na twarzy. przy kremie nawilżającym [cięzkim] kładł się idealnie. być może ten Twój krem ma jakieś własciwości matujące?!
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no tak, krem tez jest matujacy
![]() nie wiedzilam, ze takie kombinacje nie wspolpracuja..dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to jeszcze zajrzyj tu:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1065308088 http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1032251912 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.