|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dodatki do sukni ślubnej Revora z Mystic Collection
Witajcie!
Zakochałam się w sukni Revora z Mystic Collection (zdjęcia w załączniku) i taką też zamówiłam, w kolorze białym. I teraz pojawia się problem - co dalej? Myślałam o butach w kolorze nude bądź pudrowy róż, raczej błyszczące. Do tego paznokcie w identycznym kolorze, bukiet w podobnych tonacjach (tylko z jakich kwiatów? - ślub we wrześniu) i makijaż w beżach i brązach (mam niebieskie oczy i brązowe włosy za łopatki). Włosy raczej upięte w prosty, elegancki sposób, do tego welon od spodu, ale to na razie moja wizja. Wy się znacie lepiej i może coś z tych rzeczy do siebie nie pasuje, albo coś innego pasowałoby lepiej No i szukam czegoś na ramiona i nie wiem czy coś we włosy wpinać dodatkowo czy welon sam wystarczy... Co do biżuterii, to myślałam o długich kolczykach z kryształków, a na szyję jakaś obróżka, bądź naszyjnik, ale nie długi, tylko okalający samą szyję. Co myślicie? Będę wdzięczna za każdą pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dodatki do sukni ślubnej Revora z Mystic Collection
Długie kolczyki bedą ok, natomiast wtedy zrezygnuj już z czegoś na szyję, ja nie przepadam za naszyjnikami w dzień ślubu, najlepsza biżuteria to twoja obrączka tego dnia
a obróżka to już w ogóle tragedia .... masz ładną sukienkę, długie kolczyki zdecydowanie wystatrczą
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A nie będzie tak ... zbyt łyso na dekolcie? ;>
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
mi sie tez wydaje ze bedzie zbyt lyso na dekolcie... cale ramiona odsloniete i nic..? ale ja jakos nie jestem za dlugimi, strojnymi kolczykami do sukni slubnej. ja bym dala male kolczyki (punkciki) i lancuszek z malenkim naszyjnikiem (krzyzykiem, punkcikiem, serduszkiem, co kto woli).. pewnie, obraczka najwazniejsza ale.. lyso tak jakos
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem dosyć niską osobą i myślę, że długie kolczyki optycznie mnie wydłużą i wyszczuplą
Więc z tego raczej nie zrezygnuję.... Ale co do całej reszty to nie mam pojęcia własnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

Myślałam o butach w kolorze nude bądź pudrowy róż, raczej błyszczące. Do tego paznokcie w identycznym kolorze, bukiet w podobnych tonacjach (tylko z jakich kwiatów? - ślub we wrześniu) i makijaż w beżach i brązach (mam niebieskie oczy i brązowe włosy za łopatki). Włosy raczej upięte w prosty, elegancki sposób, do tego welon od spodu, ale to na razie moja wizja. Wy się znacie lepiej i może coś z tych rzeczy do siebie nie pasuje, albo coś innego pasowałoby lepiej
No i szukam czegoś na ramiona i nie wiem czy coś we włosy wpinać dodatkowo czy welon sam wystarczy... Co do biżuterii, to myślałam o długich kolczykach z kryształków, a na szyję jakaś obróżka, bądź naszyjnik, ale nie długi, tylko okalający samą szyję. Co myślicie? Będę wdzięczna za każdą pomoc