|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z dokumentem WORD- pomoc szybko potrzebna!
Jestem zdesperowana i dlatego zakładam ten wątek.
Do jutra musze oddać bardzo ważną prace zaliczeniową, mam jeszcze mnóstwo do napisania a wordowski dokument robi mi problemy nie do przeskoczenia. Nie chce płakać z bezsilności więc piszę tutaj, może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Pisałam normalnie tekst, aż po naciśnięciu Ś coś się zmieniło. Od tego momentu nie moge niczego otworzyć myszką, dokument przeszedł jakby w sterowanie klawiaturą. Kursor jest ruchomy ale niczego nie da się nim otworzyć. Za to po naciśnięciu Enter wyskakuje numeracja 1) 2), po naciśnięciu literki "w" otwiera się zakładka Okna. Cokolwiek chce napisać i naciskam klawiaturę to otwierają się różne zakładki. Niestety od tej pory każdy dokument z mojego komputera tak się otwiera. Nie chce tracić całej mojej pracy, chce pisać dalej ale nie mam pojęcia jak to odwrócić. Być może nacisnęłam na klawiaturze jakis skrót ale nawet nie wiem co to jest. Odchodzę od zmysłów, nigdy nie miałam takiego kłopotu a nikt mi nie jest w stanie pomóc na miejscu. Błagam, poradzcie coś! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z dokumentem WORD- pomoc szybko potrzebna!
może wcisnęłaś "s"+ lewy alt? to daje dostęp do funkcji office z klawiatury tak jakby. Spróbuje nacisnąć to jeszcze raz a potem "ESC". Jak nie pomoże, to nie wiem co się dzieje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Pomogło, poklikałam w ten sposób i za którymś razem faktycznie załapało i jest już normalnie!!!
![]() Dziękuje! ![]() P. S. Nie życzę nikomu takich nerwów w takich kluczowych momentach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.