|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Boczki ;/ Pomocy ;(![]() Edytowane przez Katarynka270 Czas edycji: 2013-12-06 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Boczki ;/ Pomocy ;(
Co do rozstępów- czy sa czerwone czy już białe?
Ćwiczenia- brzuszki nie spalą tłuszczu, one są na rzeźbę. Najpierw trzeba spalić tłuszcz, schudnąć, wykonywac ćwiczenia kardio. Co do łydek- żeby je powiększyć- to polecam jazdę na rowerze na najcięższych biegach, pod górkę itp. Krótko, ale intensywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bez ćwiczeń callulitu i boczków się nie pozbędziesz. Jak masz oprócz tego ładne ciało, to po prostu je umieśnisz i ujędrnisz, robiąc jakieś ćwiczenia. Rewolucyjne nie są moim zdaniem np. Skalpel Ewy Chodakowskiej, więc polecam, zejdą boczki, nogi się ujędrnią. Ćwiczenia nie są tylko by schudnąć, bo największe chudzielce ćwiczą, by ciało ujędrnić, wyrobić mięśnie, by być "grubszym".
Jak nie chce ci się ruszać, to ok 20 min hula-hopem (jak mam najprostszy za 5 zł), to boczki zejdą. Na cellulit to peeling lub najlepiej antycellulitowa gąbka syrena (rossmann, ok 4-5 zł, jest na KWC z recenzjami), a na to dobry balsam (zobacz kwc) albo oliwka.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mam w jednych miejscach białe a w drugich czerwone ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ekhm..ja jestem zdania, że na cellulit to przede wszystkim lepsze jedzenie, nie jakiś przetworzony chłam, dużo wody, ruch i nie potrzeba żadnych kosmetyków ujedrniających itp. Tancerki nie potrzebują żadnych anti-cellulitowych pierdół, a ciężko u nich doświadczyć widocznego cellulitu. Gąbki, kremy, balsamy dają złudzenie jędrniejszej skóry. Masaż jest ważny, ale jeszcze ważniejsze zdrowy tryb życia. Proponowanie kremów czy balsamów na cellulit to jak zakrywanie trądziku podkładem kryjącym.
Cwiczenia kradio, bieganie, a z rozstępami to do jakiegoś dobrego gabinetu medycyny estetycznej. Czerwone da sie usunąć, a te białe zredukować, spłycić. Edytowane przez bentkuff Czas edycji: 2013-05-21 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ywDqgMZS7Mg polecam te ćwiczenia
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.