|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozciągnięta skóra po odchudzaniu lub ciąży
Witam !
Od dawna interesują mnie skuteczne sposoby na naciągnięcie skóry brzucha po odchudzaniu. Schudłem 25 kg w ok 5-6 miesięcy ale skóra nie całkiem się naciągneła i trochę zwisa, fotka: http://irctarnow.pl/lucky.jpg Myślę że kobiety po ciąży mają podobne problemy. Odkryłem że można robić masaże szorstką gąbką pod prysznicem, są żele wyszczuplające np. Slim Extreme 3D Evelyn, może basen ? Jaka metoda jest naprawdę skuteczna ? pozdrawiam, P. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozciągnięta skóra po odchudzaniu lub ciąży
Powiem ci szczerze, że najlepsze sa ćwiczenia plus jakiś kosmetyk, ja stosowałam l-karnityne w żelu, i po ciazy mam napieta skórę, ale też sporo ćwiczyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja polecam bańkę chińską naprawdę daje efekty i ładnie ściąga skórę tylko żeby były efekty trzeba robić często i regularnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm... ja jestem po ciąży, ale jakoś skóra sama mi się ładnie wchłonęła, teraz dla ujędrnienia wykonuję masaż bańką chińską. Polecam, naprawdę
![]()
![]() BLOG FITNESSOWY BLOG MACIERZYŃSKI INSANITY 24/60 30 day shred - done ![]() 6Weeks Six-Pack -DONE ![]() ![]() SQUAT 30/30 ![]() ![]() KILLER ABS - DONE ![]() Ćwiczę z Zuzką ![]() ![]() Trening siłowy <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Genialnie !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Masowanie szczotką do pleców brzucha aż do czerwoności a pozniej smarowanie żelem Evelin 3D Extreme naciągneło trochę skóre. Bańki chińskie też kupiłem ale bede stosował jak skończę to serum.
Mam jeszcze inny sposób, jeśli skóra zwisa na brzuchu należy ją naciągnąć naturalnie ćwicząc plecy, klatkę piersiową i inne mięśnie korpusu, to też pomaga ![]() Jak teraz wyglądam można zobaczyć na filmikach na moim nowym blogu: http://101pompek.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.