|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Cześć
![]() Jakie macie opinie o tej uczelni ? Chciałabym tam studiować BHP albo inżynierię bezpieczeństwa. Przejrzałam już inne fora i mam coraz więcej wątpliwośći dotyczących tej uczelni i samego miasta. Może jest ktoś z tej uczelni tutaj ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Skończyłam humanistyczny kierunek na tej uczelni i od urodzenia mieszkam w Bydgoszczy.
Strzelaj
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli mialabyś się przenosić przeciwległego krańca Polski z myślą o takich kierunkach to chyba nie ma po co bo na pewno są lepsze uczelnie, choćby pobliskie UMK.Wg mnie to bardziej humanistyczna uczelnia, mimo kilku ścisłych kierunków. Ja nie żaluję, że tam studiowałam. Ludzie w porządku, z wykładowcami dało się dogadać, poziom nie był niski, jest masa organizacji studenckich. W mieście jest gdzie szukać praktyk czy stażu, są możliwości pracy dla studentów. W Bydgoszczy jest kilka uczelni, życie studenckie istnieje, jest sporo imprez, są studenckie dni w klubach. Jest gdzie wyjść i się pobawić.
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
do Bydgoszczy mam ok 250 km, więc trochę drogi jest. Chciałabym studiować BHP ale niestety w okolicy nigdzie nie ma takiego kierunku na żadnej uczelni publicznej. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie dotyczące psychologii na UKW. Jakie progi były w tamtym roku na studia dzienne? Czy jest szansa na dostanie się z rozszerzonym polskim, biologią i podstawowym angielskim? Studia na uczelniach prywatnych nie wchodzą w grę, a Łódź i Poznań przy podstawowym angielskim muszę sobie wybić z głowy...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

bo na pewno są lepsze uczelnie, choćby pobliskie UMK.