|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Majówka w Hiszpanii
Hej, planujemy z chłopakiem skoczyć w majówkę do Hiszpanii żeby trochę wygrzać stare kości. Zdecydowaliśmy się jechać na Costa Brava - to nasz pierwszy wyjazd w te okolice, czy ktoś z Was może spędzał wakacje w tej okolice i może nam polecić jakieś konkretne miejscowości albo atrakcje turystyczne? Wybieramy się samochodem, także przemieszczanie się nie stanowi problemu
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Majówka w Hiszpanii
Możecie wpaść do Barcelony, bo jest niedaleko - tam jest dużo do zobaczenia.
A tak po za tym to polecam spróbować ten owoc:http://www.summerbench.pl/cherimoya-...c-jak-kupowac/ Jak byłam dwa lata temu w Hiszpanii, to jadłam prawie codziennie.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
do Barcelony może wpadniemy przejazdem, ale szukamy bardziej kurortu niż dużego miasta - chcemy trochę odpocząć, na co dzień mieszkamy w mieście
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
polecam Alicante i okoliczne miejscowości - piękna okolica!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
koleżanka też mówiła o tym miejscu, może faktycznie fajnie będzie się tam wybrać
a znacie może jakieś taniego ubezpieczyciela, takiego żeby podstawowy pakiet nie kosztował milionów? ja to bym olała sprawę, ale mój luby na mnie naciska że jestem nieodpowiedzialna skoro już muszę to wykupić to chociaż nie chcę wydawać na to mnóstwo kasy, bo pewnie i tak z tego nie skorzystamy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
https://rankomat.pl/ubezpieczenia-tu...zne/kalkulator
ja zawsze tu porównuję a potem idę do biura i kupuję, ostatnio brałam bodajże Allianz, nie pamiętam ile mi wyszło ale drogo nie było |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
o dzięki, fajna opcja
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
W weekend majowy? Hmm. Doświadczenie mam takie, że w majówkę wszędzie jest dużo turystów. Po tym jak wybierzecie hotel polecam spacer google street view. Okolica może okazać się nieciekawa. A zdjęcia w katalogu mocno podrasowane.
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

A tak po za tym to polecam spróbować ten owoc:
a znacie może jakieś taniego ubezpieczyciela, takiego żeby podstawowy pakiet nie kosztował milionów? ja to bym olała sprawę, ale mój luby na mnie naciska że jestem nieodpowiedzialna
skoro już muszę to wykupić to chociaż nie chcę wydawać na to mnóstwo kasy, bo pewnie i tak z tego nie skorzystamy