Co na wągry z rossmana ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 22:02   #1
__dsskadssadfaAA
Raczkowanie

Co na wągry z rossmana ?

Hey co moge kupic dobrego na wągry z rossmana ? nie moge sie ich w ogole pozbyc... ccleanic jak cos juz mialam
__dsskadssadfaAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-08, 22:49   #2
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Co na wągry z rossmana ?

Cytat:
Napisane przez Megwal8 Pokaż wiadomość
Hey co moge kupic dobrego na wągry z rossmana ? nie moge sie ich w ogole pozbyc... ccleanic jak cos juz mialam
Polecam plasterki Marion (fioletowe). Nie ma ich wprawdzie w rossmannie, ale dostępne sa w mniejszych drogeriach i na allegro. Kosztują ok 1.50-2 zł za sztukę.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 10:12   #3
monia42210
Zadomowienie

Ja polecam zrobić sobie w domu pastę z ciepłego mleka i żelatyny jest tania i lepszej oczyszcza niż niejedne plasterki

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 10:13   #4
201604250941
Konto usunięte

Nie wiem, czy wągrów można się pozbyć, moi dermatolodzy twierdza zgodnie, ze nie. Raczej do kosmetyczki iść i dobrze dobrać żel do mycia, nie za mocny. Ale robić się będą.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 10:22   #5
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Ja polecam zrobić sobie w domu pastę z ciepłego mleka i żelatyny jest tania i lepszej oczyszcza niż niejedne plasterki
o zaciekawiłaś mnie. Mozesz powiedziec cos wiecej? naklada się to jak maseczkę?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 10:50   #6
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
o zaciekawiłaś mnie. Mozesz powiedziec cos wiecej? naklada się to jak maseczkę?
Nakładasz jak maseczke, czekasz az zaschnie jak skorupa, musi mocno mocno stezec, i odrywasz. I ponoc to jest lepsze od 'czarnej maseczki', ktora dodatkowo depiluje twarz, bo to czysty bol.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 10:52   #7
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość

Śmierdzi przeokrutnie!
Dla mnie lepszy efekt dają wspomniane wyżej plasterki. Mleko i żelatyna cośtam powyciągało, ale niewiele, no i z racji zapachu, konsystencji, ciepła nie było to dla mnie zbyt przyjemne. Ale fakt, warto spróbować.
Stary 2013-08-09, 12:14   #8
delfix10
Zakorzenienie

mnie ,,plasterki'' z żelatyny nic nie dały,kompletnie nic nie powyciągały a plasterki z Mariona coś tam usuwają
ale spróbuj może u Ciebie będzie inaczej
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 14:20   #9
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Nakładasz jak maseczke, czekasz az zaschnie jak skorupa, musi mocno mocno stezec, i odrywasz. I ponoc to jest lepsze od 'czarnej maseczki', ktora dodatkowo depiluje twarz, bo to czysty bol.
dziekuje
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 15:05   #10
ribermona
Raczkowanie

witam, mogłaby któraś z was powiedzieć mi jak przygotować tą pastę z mleka z żelatyną? Nie wiem, w jakich proporcjach to mieszać, ile mleka, czy musi byc pełnotłuste czy zwykłe odtłuszczone? Gdzie kupić żelatynę, ile jej dać. Przepraszam, że tak wypytuję, ale bardzo mnie to zaciekawiło, ponieważ po tych plasterkach z fioletowego opakowania (nie pamiętam firmy), co prawda troszkę wągrów wyszło, ale po nich mój nos świeci się niemiłosiernie, nie wiem jak to nazwać, ale mam wrażenie, że małymy kropkami coś wychodzi spod skóry, możliwe, że po wyciśniętych wągrach. Trochę mnie to dziwi, bo już dawno nie używałam plasterka, a nos jest ciągle świecący, troszkę wilgitny od tego co wychodzi, jest to coś tłustego, nie mam pojęcia co.
Pozdrawiam wszystkie i z góry dziękuję za odpowiedź, i jakby któraś z was miała jeszcze inne sposoby na radzenie sobie z wągrami to byłabym wdzięczna. Oraz tak z czystej ciekawości, ile kosztuje usuwanie wągrów u kosmetyczki?

Edytowane przez ribermona
Czas edycji: 2013-08-09 o 15:08
ribermona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 15:31   #11
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ribermona Pokaż wiadomość
witam, mogłaby któraś z was powiedzieć mi jak przygotować tą pastę z mleka z żelatyną? Nie wiem, w jakich proporcjach to mieszać, ile mleka, czy musi byc pełnotłuste czy zwykłe odtłuszczone? Gdzie kupić żelatynę, ile jej dać. Przepraszam, że tak wypytuję, ale bardzo mnie to zaciekawiło, ponieważ po tych plasterkach z fioletowego opakowania (nie pamiętam firmy), co prawda troszkę wągrów wyszło, ale po nich mój nos świeci się niemiłosiernie, nie wiem jak to nazwać, ale mam wrażenie, że małymy kropkami coś wychodzi spod skóry, możliwe, że po wyciśniętych wągrach. Trochę mnie to dziwi, bo już dawno nie używałam plasterka, a nos jest ciągle świecący, troszkę wilgitny od tego co wychodzi, jest to coś tłustego, nie mam pojęcia co.
Pozdrawiam wszystkie i z góry dziękuję za odpowiedź, i jakby któraś z was miała jeszcze inne sposoby na radzenie sobie z wągrami to byłabym wdzięczna. Oraz tak z czystej ciekawości, ile kosztuje usuwanie wągrów u kosmetyczki?
Tutaj jest wszystko wytłumaczone:
https://www.youtube.com/watch?v=X34-vLnmZPw

Chyba nie ma znaczenia jakie dasz mleko. Żelatynę kupuje się w sklepie spożywczym, w takich saszetkach jak galaretki czy budynie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-02, 20:38   #12
Iskierka215
Raczkowanie

Ostre widoki na tym filmie,ale chociaz widac, ze dziala. Tez jestem przeciwnikiem zabijania zwierzat, wiec mam troche oporow, ale fajny domowy sposob.
Iskierka215 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-03, 16:14   #13
benia1169
Zadomowienie

Wągry z rossmana?

Edytowane przez benia1169
Czas edycji: 2013-09-03 o 16:46
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-24, 17:33   #14
WeStillBelive
Przyczajenie

Poczytajcie sobie z czego jest żelatyna... nie lepiej kupić te plasterki, albo pić dużo soku pomidorowego (sprawdzony sposób przeze mnie, bardzo skuteczny), zamiast babrać się z mlekiem i żelatyną, która jest z kości zwierząt? Obrzydliwość.
Stary 2013-11-04, 18:11   #15
xdeborahx
Raczkowanie

ja robiłm te plasterki z żelatyny i efekt był. Może nie piorunujący ale byl. Teraz walczę z wągrami i już jest 2:1 dla wągrów niestety ;( jak do tej pory to najlepsze co miałam (jednak niedostępne w rossmannie) to tonik z aonu właśnie przeciw wągrom. Śmierdzi niemiłosiernie ale jednak dawał wiele. A co do żelatyny z czego jest zrobiona to tak samo można czepiać się parówek itd bez końca. Pewnie sama używasz jakiś produktów o których nie masz pojęcia z czego mogą być zrobione ja się tym nie przejmuje bo moim zdaniem to tak jakbym przestała jeść jajka bo znosi je kura i to też obrzydliwość.

_________________________ ________

posiadam różne książki i kosmetyki na wymianę. Proszę pytać najlepiej w wątku z książkami
xdeborahx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-05, 11:08   #16
MimPanda
Przyczajenie

ja słyszałam o budyniu i mleku .
Łyzka budyniu oraz mleka na 15sek do mikrofalówki i nałożyć na miejsca gdzie masz wągry ale czy to pomaga ... nie wiem sama .
Stary 2013-11-05, 15:17   #17
Absurda
Przyczajenie

Maseczka pilingująca z Isany z ekstraktem z aloesu jest super na wągry świetni ściąga i oczyszcza. zrób sobie parówkę na twarz, później piling drobnoziarnisty, a następnie maseczkę. po zabiegu nałóż lekki krem nawilżający. od razu zauważysz różnicę

Edytowane przez Absurda
Czas edycji: 2013-11-05 o 15:18
Absurda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości