|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co na wągry z rossmana ?
Hey co moge kupic dobrego na wągry z rossmana ? nie moge sie ich w ogole pozbyc... ccleanic jak cos juz mialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co na wągry z rossmana ?
Polecam plasterki Marion (fioletowe). Nie ma ich wprawdzie w rossmannie, ale dostępne sa w mniejszych drogeriach i na allegro. Kosztują ok 1.50-2 zł za sztukę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja polecam zrobić sobie w domu pastę z ciepłego mleka i żelatyny jest tania i lepszej oczyszcza niż niejedne plasterki
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy wągrów można się pozbyć, moi dermatolodzy twierdza zgodnie, ze nie. Raczej do kosmetyczki iść i dobrze dobrać żel do mycia, nie za mocny. Ale robić się będą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
o zaciekawiłaś mnie. Mozesz powiedziec cos wiecej? naklada się to jak maseczkę?
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nakładasz jak maseczke, czekasz az zaschnie jak skorupa, musi mocno mocno stezec, i odrywasz. I ponoc to jest lepsze od 'czarnej maseczki', ktora dodatkowo depiluje twarz, bo to czysty bol.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Śmierdzi przeokrutnie! ![]() Dla mnie lepszy efekt dają wspomniane wyżej plasterki. Mleko i żelatyna cośtam powyciągało, ale niewiele, no i z racji zapachu, konsystencji, ciepła nie było to dla mnie zbyt przyjemne. Ale fakt, warto spróbować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mnie ,,plasterki'' z żelatyny nic nie dały,kompletnie nic nie powyciągały a plasterki z Mariona coś tam usuwają
ale spróbuj może u Ciebie będzie inaczej
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
witam, mogłaby któraś z was powiedzieć mi jak przygotować tą pastę z mleka z żelatyną? Nie wiem, w jakich proporcjach to mieszać, ile mleka, czy musi byc pełnotłuste czy zwykłe odtłuszczone? Gdzie kupić żelatynę, ile jej dać. Przepraszam, że tak wypytuję, ale bardzo mnie to zaciekawiło, ponieważ po tych plasterkach z fioletowego opakowania (nie pamiętam firmy), co prawda troszkę wągrów wyszło, ale po nich mój nos świeci się niemiłosiernie, nie wiem jak to nazwać, ale mam wrażenie, że małymy kropkami coś wychodzi spod skóry, możliwe, że po wyciśniętych wągrach. Trochę mnie to dziwi, bo już dawno nie używałam plasterka, a nos jest ciągle świecący, troszkę wilgitny od tego co wychodzi, jest to coś tłustego, nie mam pojęcia co.
Pozdrawiam wszystkie i z góry dziękuję za odpowiedź, i jakby któraś z was miała jeszcze inne sposoby na radzenie sobie z wągrami to byłabym wdzięczna. Oraz tak z czystej ciekawości, ile kosztuje usuwanie wągrów u kosmetyczki? ![]() Edytowane przez ribermona Czas edycji: 2013-08-09 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=X34-vLnmZPw Chyba nie ma znaczenia jakie dasz mleko. Żelatynę kupuje się w sklepie spożywczym, w takich saszetkach jak galaretki czy budynie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ostre widoki na tym filmie,ale chociaz widac, ze dziala. Tez jestem przeciwnikiem zabijania zwierzat, wiec mam troche oporow, ale fajny domowy sposob.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Wągry z rossmana?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez benia1169 Czas edycji: 2013-09-03 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Poczytajcie sobie z czego jest żelatyna... nie lepiej kupić te plasterki, albo pić dużo soku pomidorowego (sprawdzony sposób przeze mnie, bardzo skuteczny), zamiast babrać się z mlekiem i żelatyną, która jest z kości zwierząt? Obrzydliwość.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja robiłm te plasterki z żelatyny i efekt był. Może nie piorunujący ale byl. Teraz walczę z wągrami i już jest 2:1 dla wągrów niestety ;( jak do tej pory to najlepsze co miałam (jednak niedostępne w rossmannie) to tonik z aonu właśnie przeciw wągrom. Śmierdzi niemiłosiernie ale jednak dawał wiele. A co do żelatyny z czego jest zrobiona to tak samo można czepiać się parówek itd bez końca. Pewnie sama używasz jakiś produktów o których nie masz pojęcia z czego mogą być zrobione
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
ja słyszałam o budyniu i mleku .
Łyzka budyniu oraz mleka na 15sek do mikrofalówki i nałożyć na miejsca gdzie masz wągry ale czy to pomaga ... nie wiem sama .
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Maseczka pilingująca z Isany z ekstraktem z aloesu jest super na wągry
![]() ![]() Edytowane przez Absurda Czas edycji: 2013-11-05 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.