|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Gdzie kupujecie ciuszki dla dziecka?
Hej Dziewczyny,
mam 5letnią corcie. Szukam normalnych ubran dla malej, takich bez zadnych naszywek z postaciami z komiksow. Mozecie cos polecic? Gdzie Wy kupujecie ubranka? Fajnie jak by byly na czasie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie kupujecie ciuszki dla dziecka?
Moja corcia jest mniejsza ale kupuje zawsze w mothercare, h&m, gap . Maja bardzo dobre ubranka, bez nie wiadomo jakis wymyslow.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
A prowadzą sprzedaż internetową, problem w tym, ze do pozna pracuje i nie mam kiedy hasac po sklepach:/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Spróbuj wysyłkowo w endo właśnie mają wyprzedaż.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
O tak, Lidl rządzi, teraz mają prawdziwy wysyp i to naprawdę super. Niespełna 4latce kupiłam legginsy granatowe i w granatowo-białe paski, czerwone jeansy, czerwoną bluzeczkę w białe kropki i biały t-shirt z długim. Bieliznę (majtki + koszulki) mają dla dzieci cudną i świetnej jakości, skarpetki również.
Do tego z rzadka HM, bo jednak uważam, że ceny kosmiczne ma. T-shirty często na wyprzach w 5-10-15 (też online mają), ostatnio Pepco bo mi otworzyli i chociaż opinie o jakości różne, to spokojnie można dobrej jakości za grosze znaleźć. I polecam to: http://www.kik-textilien.pl też w bardzo fajnych cenach ubrania. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Od siebie samej kupujesz?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi, przejrze dzisiaj propozycje i mam nadzieje, ze cos kupie mojemu szkrabowi
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To drugi wątek założony przez Sz...Andzię (do chwili obecnej napisała aż 5 postów), którego celem jest wyłącznie reklama konta na allegro ww użytkowniczki (2 posty). Zresztą IP obu użytkowniczek zapewne jest takie samo. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jakos rodzice od tego jestesmy, aby dbac o to z jakiego materialu sa robione ubranka maluchow. Porownujac z h&m koszula kosztuje 50zl u Ciebie 43zl. W h&m moge dotknac, firma jest znala, bez problemu mozna reklamowac a u Ciebie firma nieznana(domyslam sie, ze ubranka od chinczyka) nie wiem jak z jakoscia, po ilu praniach w ogole nie beda do nalozenia. Raz sobie od bardzo podobnego sprzedawcy( szafa graficzna byla taka sama, ubrania tez podobne tylko dla doroslej osoby) kupilam spodnie, zaplacilam 90 zl i spodnie nalozylam dwa razy, po praniu wygladaly jak worek na ziemniaki, byly takie wielkie. Edytowane przez shonyen Czas edycji: 2014-02-11 o 07:49 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupujew lumpkach zazwyczaj . Mam takie swoje już od lat ulubione i zawsze coś wyszukam, jakieś perełki. Bieliznę ( majtki, koszulki na ramiączkach skarpetki najcześciej w pepco albo tesco )
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- o, docztałam.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuje głównie w lumpie. I na wyprzedażach - zara, h&m. Przeszukuje też fejsbookowe bazarki. Są firmy mające świetne ciuchy np. czesiociuch ale jak dla mnie za drogie na jeden sezon plus mega brudzące się dziecko, żal mi było jakby pomazała spodie za 150 zł mazakami
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Główny ból jest taki, że Zara ma śliczne sukienki i płaszczyki, nigdzie nie ma ładniejszych
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie kupujecie ciuszki dla dziecka?
Moj młody ma dopiero niecałe 4 miesiące i póki co oryginalna specjalnie nie jestem w kupowaniu mu ciuchów. Głownie sieciówki - h&m i smyk ( ten ma super promocje i często). Poluje tez na Allegro i tam udało mi sie juz kilka razy wylicytować super rzeczy w bardzo dobrych cenach (Zara, Next). Fajny jest showroom kids, ale drogi cholernie i za rampersa nie mam ochoty płacić 200 zł.
A i fakt, Mothercare ma bardzo fajne rzeczy, ale dość drogie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
od 29.01.2014 jestem mamą! ![]() mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html Edytowane przez sweet_vintage Czas edycji: 2014-05-12 o 21:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.