Gdzie kupujecie ciuszki dla dziecka? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 17:09   #1
SzalonaAndzia
Przyczajenie

Gdzie kupujecie ciuszki dla dziecka?

Hej Dziewczyny,
mam 5letnią corcie. Szukam normalnych ubran dla malej, takich bez zadnych naszywek z postaciami z komiksow. Mozecie cos polecic? Gdzie Wy kupujecie ubranka? Fajnie jak by byly na czasie
SzalonaAndzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 18:40   #2
Syl993
Zadomowienie

Dot.: Gdzie kupujecie ciuszki dla dziecka?

Cytat:
Napisane przez SzalonaAndzia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
mam 5letnią corcie. Szukam normalnych ubran dla malej, takich bez zadnych naszywek z postaciami z komiksow. Mozecie cos polecic? Gdzie Wy kupujecie ubranka? Fajnie jak by byly na czasie
Moja corcia jest mniejsza ale kupuje zawsze w mothercare, h&m, gap . Maja bardzo dobre ubranka, bez nie wiadomo jakis wymyslow.
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 18:53   #3
SzalonaAndzia
Przyczajenie

A prowadzą sprzedaż internetową, problem w tym, ze do pozna pracuje i nie mam kiedy hasac po sklepach:/
Stary 2014-02-10, 19:15   #4
anna_wawa
Rozeznanie

GG do anna_wawa

Spróbuj wysyłkowo w endo właśnie mają wyprzedaż.
anna_wawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 20:05   #5
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SzalonaAndzia Pokaż wiadomość
A prowadzą sprzedaż internetową, problem w tym, ze do pozna pracuje i nie mam kiedy hasac po sklepach:/
Mothercare nie prowadzi ale gap i h&m maja sklepy internetowe.
Stary 2014-02-10, 20:44   #6
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syl993 Pokaż wiadomość
Mothercare nie prowadzi ale gap i h&m maja sklepy internetowe.
Ale nie w Polsce.

Kupuję ciuszki w Zarze, H&Mie i...Lidlu
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 21:06   #7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

O tak, Lidl rządzi, teraz mają prawdziwy wysyp i to naprawdę super. Niespełna 4latce kupiłam legginsy granatowe i w granatowo-białe paski, czerwone jeansy, czerwoną bluzeczkę w białe kropki i biały t-shirt z długim. Bieliznę (majtki + koszulki) mają dla dzieci cudną i świetnej jakości, skarpetki również.

Do tego z rzadka HM, bo jednak uważam, że ceny kosmiczne ma. T-shirty często na wyprzach w 5-10-15 (też online mają), ostatnio Pepco bo mi otworzyli i chociaż opinie o jakości różne, to spokojnie można dobrej jakości za grosze znaleźć. I polecam to: http://www.kik-textilien.pl też w bardzo fajnych cenach ubrania.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 21:10   #8
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Ale nie w Polsce.

Kupuję ciuszki w Zarze, H&Mie i...Lidlu
Serio a to nie wiedzialam. Przepraszam, wiedzialam tylko o Mothercarze, ze nie ma nadal sklepu internetowego. W Zarze maja piekne plaszczyki dla dziewczynek.
Stary 2014-02-10, 22:29   #9
_vixen_
Zakorzenienie

Od siebie samej kupujesz?
Stary 2014-02-10, 22:31   #10
SzalonaAndzia
Przyczajenie

Dzięki za odpowiedzi, przejrze dzisiaj propozycje i mam nadzieje, ze cos kupie mojemu szkrabowi
Stary 2014-02-10, 23:10   #11
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbarala Pokaż wiadomość
A na allegro żadna z was nie kupuje?? Ja ostatnio znalazlam fajne ciuszki no i tanio calkiem jak na takie fajne, kupilam i jakosc tez dobra Zobaczcie same, moze i wam cos wpadnie w oko, jak dla mnie bardzo fajne

To drugi wątek założony przez Sz...Andzię (do chwili obecnej napisała aż 5 postów), którego celem jest wyłącznie reklama konta na allegro ww użytkowniczki (2 posty).

Zresztą IP obu użytkowniczek zapewne jest takie samo.
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-10, 23:40   #12
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barbarala Pokaż wiadomość
A na allegro żadna z was nie kupuje?? Ja ostatnio znalazlam fajne ciuszki no i tanio calkiem jak na takie fajne, kupilam i jakosc tez dobra Zobaczcie same, moze i wam cos wpadnie w oko, jak dla mnie bardzo fajne
Jak dla mnie to slaba jakosc ubranek. Takie od chinczyka, czyli bawelny tam tyle co kot naplakal.
A jakos rodzice od tego jestesmy, aby dbac o to z jakiego materialu sa robione ubranka maluchow.
Porownujac z h&m koszula kosztuje 50zl u Ciebie 43zl. W h&m moge dotknac, firma jest znala, bez problemu mozna reklamowac a u Ciebie firma nieznana(domyslam sie, ze ubranka od chinczyka) nie wiem jak z jakoscia, po ilu praniach w ogole nie beda do nalozenia.
Raz sobie od bardzo podobnego sprzedawcy( szafa graficzna byla taka sama, ubrania tez podobne tylko dla doroslej osoby) kupilam spodnie, zaplacilam 90 zl i spodnie nalozylam dwa razy, po praniu wygladaly jak worek na ziemniaki, byly takie wielkie.

Edytowane przez shonyen
Czas edycji: 2014-02-11 o 07:49
Stary 2014-02-11, 15:44   #13
Marina1
Zakorzenienie

Ja kupujew lumpkach zazwyczaj . Mam takie swoje już od lat ulubione i zawsze coś wyszukam, jakieś perełki. Bieliznę ( majtki, koszulki na ramiączkach skarpetki najcześciej w pepco albo tesco )

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość

To drugi wątek założony przez Sz...Andzię (do chwili obecnej napisała aż 5 postów), którego celem jest wyłącznie reklama konta na allegro ww użytkowniczki (2 posty).

Zresztą IP obu użytkowniczek zapewne jest takie samo.
o, docztałam.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-12, 20:33   #14
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja kupuje głównie w lumpie. I na wyprzedażach - zara, h&m. Przeszukuje też fejsbookowe bazarki. Są firmy mające świetne ciuchy np. czesiociuch ale jak dla mnie za drogie na jeden sezon plus mega brudzące się dziecko, żal mi było jakby pomazała spodie za 150 zł mazakami

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-12, 20:43   #15
_vixen_
Zakorzenienie

Główny ból jest taki, że Zara ma śliczne sukienki i płaszczyki, nigdzie nie ma ładniejszych
Stary 2014-05-12, 21:03   #16
sweet_vintage
Rozeznanie

Gdzie kupujecie ciuszki dla dziecka?

Moj młody ma dopiero niecałe 4 miesiące i póki co oryginalna specjalnie nie jestem w kupowaniu mu ciuchów. Głownie sieciówki - h&m i smyk ( ten ma super promocje i często). Poluje tez na Allegro i tam udało mi sie juz kilka razy wylicytować super rzeczy w bardzo dobrych cenach (Zara, Next). Fajny jest showroom kids, ale drogi cholernie i za rampersa nie mam ochoty płacić 200 zł.
A i fakt, Mothercare ma bardzo fajne rzeczy, ale dość drogie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html

Edytowane przez sweet_vintage
Czas edycji: 2014-05-12 o 21:04
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości