|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
naturalny?
z zalozenia makijaz mial byc naturalny i delikatny... hmmm
![]() ![]() ponizej przepis: ![]() na cala powieke cien jasno kremowy essence, zalamanie i ruchoma czesc powieki wycieniowana manhattan hot india nr 314 (blizej nieokreslony chlodny brazowo-fioletowy ![]() ![]() pozdrawiam Edytowane przez konwaliowa Czas edycji: 2005-09-07 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: naturalny?
Alez ty masz sliczne oczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co Konwaliowa dla mnie to on jest na moim monitorze bardzo delikatny. Prawie nie widze kolorow cieni. Na zdjeciu calej twarzy jednak widac ze oczko jest podkreslone
![]() Ale tak to jest z aparatami ze jesli nie mamy mocnych cieni to one wszystkie barwy pozeraja (wyjatkiem jest Olympus Zuzanny). JA wole cie w drapieznym kholowym oczku no ale nie zawsze mozna tak sie pokazac. Generalnie twarz ladnie wyglada, jest swieza i rozswietlona ![]() ![]() Wogole to swietnie wygladasz z tym koontrastem miedzy ciemnym wlosem a jasna cera!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja chyba tez wole siebie w mocniejszym makijazu, zwlaszcza oczy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
a mi sie bardzo podoba, moze tylko nie uzylabym tak rozowego blyszczyka choc z tymi zdjeciami to roznie bywa.. czasem kwestia lampy, oswietlenia i juz caly makijaz zupelnie inaczej na zdjeciu wyglada niz w rzeczywistosci.. Buzka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ładny i subtelny makijaż
![]() mam uwagę techniczną- w zaznaczonym miejscu widać za bardzo granicę cienia, jest za mało roztarta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() aha i dzieki za czujnosc ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mi9 się tak śrenio podoba, ale tylko ze względu na odcień kolorów- bardziej Cię widzę w ciepłych odcieniach jakoś. spróbuj może ciepłego btrązu i pomarańczy albo ciepłej ciemnej zieleni i bez żadnego srebra bo złoto powinno być lepsze dla Ciebie. hmmm moge się mylić ale spróbuj przynajmniej i powiedz jak się w takim czujesz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.