|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() fluid lub podkład matujący
Mam pewien problem z dobraniem odpowiedniego fluidu lub podkładu. Do tej pory wszystko co stosowałam zatykało pory i po zmyciu moja twarz wyglądała koszmarnie (coraz więcej syfów), po za tym po nałożeniu strasznie się świeciłam. Jaki podkład/fluid mam wybrać, żeby było dobrze i mi się twarz nie świeciła? Proszę pomóżcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: fluid lub podkład matujący
Ja ze swojej strony ogromnie polecam revlon colorstay dla cery mieszanej i tlustej
![]() Spotkałam sie z opiniamii, że podklad zapychał... Jednak nigdy mnie to nie spotkało, a mam cere tłustą, skłonną do wypryskow, przewaznie jesli uzyje jakiegos nowego, wczesniej niewypróbowanego kosmetyku do pielegnacji twarzy ![]() Gama kolorystyczna jest bardzo szeroka, wiec łatwo wybrac odpowiedni odcien dla siebie. Osobiscie uzywam go razem z bazą, daje swietny, długotrwały efekt i przede wszystkim podkład nie ciemnieje na buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Napisz proszę jeszcze do jakiej kwoty ma być to podkład.
Na swoim profilu KWC mam sporo recenzji najpopularniejszych podkładow kryjacych od revlona do guelriana.
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2013-05-25 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja obecnie używam Exfoliaca, poleconego przez kogoś tutaj na forum i na razie jestem b. zadowolona, chociaż sama nie znam się za bardzo na składach a na chemii rozszyfrować mi składu nie chcą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Próbowałam podkąłdu polecanego w KWC, ale się nie sprawdził. wyrzucone pieniądze. Rok temu przy okazji wizyty w USA kupiłam podkład CMB, teraz dostępny też w polsce. fajnie trzyma się na skórze i nie mam efektu maski .
![]() wklejam link do polskiego sklepu http://www.valkyriescosmetics.pl/pl/...cy-w-plynie/98 Edytowane przez kylier Czas edycji: 2013-05-27 o 03:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.