|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dlaczego on ma do mnie taki dystans?
Mam dylemat dotyczący jednego chłopaka. Otóż, znamy się już 4 lata, chodziliśmy do jednej klasy w liceum i zawsze mieliśmy kumpelskie relacje, ale nic w stylu najlepszego przyjaciela, po prostu kolega, o którym za wiele nie myślałam, jak był to był, nie było to nie, po prostu nie zwracałam na niego jakiejś szczególnej uwagi. To zmieniło się w ostatniej klasie liceum kiedy okazało się, że mamy wziąć udział w konkursie tańca, jako para. Oprócz nas były jeszcze dwie inne pary no i wiadomo, że zaczęliśmy spędzać ze sobą dużo więcej czasu w szkole. Przez ponad miesiąc praktycznie dzień w dzień próby, które naprawdę mega miło wspominam, bo śmiałam się pratycznie non stop
![]()
Od czerwca ćwiczę z Ewą Chodakowską ![]() Total fitness - 1 6-minutowe filmiki z yt - 4 Waga - 52 kg Cel - 48 kg Edytowane przez iloveyou2 Czas edycji: 2013-06-29 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego on ma do mnie taki dystans?
Powiem Ci od strony faceta, że z nudów nie gadałbym z Tobą przez komunikator by potem w szkole na przerwach Cię ignorować. Faceci tak nie działają.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jetro Czas edycji: 2013-06-29 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a ja raczej pomyślała że może lubi Cie ale nie chce sie angażować w kolejny związek bo niedawno sie rozstał, ciągle słyszę od kolesi po związkach, że chcą odpocząć. Chociaz nie wiem no bo jednak on pisze do Ciebie, faceci, kto ich zrozumie
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź. Cieszę się, ze u Ciebie się tak pozytywnie skończyło
![]() moolly - no właśnie nie wydaje mi się, bo on zaraz po rozstaniu był tym niewzruszony, zwisało mu to, przynajmniej takie sprawiał wrażenie. No właśnie, faceci.. A mówią, że to myślenie kobiet jest skomplikowane :P
Od czerwca ćwiczę z Ewą Chodakowską ![]() Total fitness - 1 6-minutowe filmiki z yt - 4 Waga - 52 kg Cel - 48 kg Edytowane przez iloveyou2 Czas edycji: 2013-06-29 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No ale jak mam mu dawać te znaki? To znaczy jak on jest dla mnie taki oschły to mnie automatycznie włącza się to samo i stwierdzam, że "nie, to nie, nie będę się narzucać.."
I do nieśmiałych to on raczej nie należy, wręcz przeciwnie, dusza towarzystwa, buzia mu się nie zamyka i zawsze ma najwięcej do powiedzenia :P No chyba, że ja go tak onieśmielam hehe :P ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Ktoś jeszcze pomoże?
Od czerwca ćwiczę z Ewą Chodakowską ![]() Total fitness - 1 6-minutowe filmiki z yt - 4 Waga - 52 kg Cel - 48 kg Edytowane przez iloveyou2 Czas edycji: 2013-06-29 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja bym zapytała, czemu mu się tak odmienia o 180 stopni, albo zaczęła go ignorować na czatach. Trochę to tak wygląda jakby z braku laku pisał do Ciebie. Nie pozwól się chamsko traktować, bo jego zainteresowania tym na pewno nie zdobędziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a moim zdaniem moze po prostu dobrze mu sie gada jak mu sie troche nudzi, a w szkole nie chce Ci okazywac nic wiecej, zebys nie myslala ze to moze byc cos na powaznie.
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja mialam poxobna sytuacje, co wiecej kiedy gadalismy jako kolega kolezanka to bylo w porządku nie brakowalo nam tematu ale kiedy dowiedzialam sie ze wpadlam mu w oko (od niego) to nagle zrobil sie taki oschly. kiedy pisalismy bylo ok, a kiedy sie widzielismy stal sie nagle strasznie niesmialy. mysle wiec ze moze chodzić o to ze przy Tobie czuje sie oniesmielony i próbuje tez pokazac sie od strony twardziela ktory nie lata za laskami a raczej one maja latac za nim. stara sie sprawic bys byla zazdrosna i sama przejela inicjatywe
Edytowane przez xmarciiax Czas edycji: 2013-06-29 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.