![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! jeszcze tylko 2 miesiące do sylwestra!
hej!
![]() Do sylwestra zostało jeszcze 2 miesiące. Czy są jakieś chętne duszyczki, które do mnie dołączą? Jeszcze mamy troszeczkę czasu aby zabłysnąć ![]() Wiem, że jest kupa wątków na forum, aczkolwiek ciężko się wbić, gdy większość już się zna ![]() no to troszeczkę o mnie.. ![]() Mam na imię Ewelina, mam 23 lata. Ważę 66,5kg mam 163 cm wzrostu ![]() ![]() ![]() ![]() Mój plan? MŻ WR ![]() planuję narazie ćwiczyć w domu, niestety nie mogę sobie pozwolić na wykupienie karnetu na siłownię ![]() Ktoś chętny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny! jeszcze tylko 2 miesiące do sylwestra!
hej
![]() ja się chętnie przyłącze. Przyda mi się jakaś motywacja, bo ostatnio kiepsko z tym u mnie ![]() skończyłam studia i teraz szukam pracy. Niestety siedzenie w domu i nie robienie niczego konkretnego mi nie służy bo się strasznie zapuściłam ![]() ![]() mam 24lata, ostatnio jak się zważyłam było 66,1kg ![]() więc wymiary mamy podobne ![]() chciałabym zacząć jeść mniej i zdrowiej, i wrócić znów do regularnych ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej! Też chętnie dołączę
![]() Chciałabym zrzucić wszędzie po kilka cm, ujędrnić się, poprawić kondycję i w końcu czuć się dobrze sama ze sobą ![]() Mój wzrost to 158 cm, waga nie wiem, ale w udzie mam ponad 1/3 mojego wzrostu ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ojoooj, to samo przezylam w wakacje, miałam 3 miesiace wolnego, zadnej pracy, zadnych zajęć i troszeczkę myślę się tym doprawiłam ;d o no, bardzo zblizone.. u mnie największym problemem jest biust, brzuch i uda.. czyli praktycznie wszystko, wszytsko za duze o jakies minimum 8 cm ;d, łydki też mam jakieś duże i nieproporcjonalne;p a jaki masz cel? ![]() ![]() Cytat:
![]() widzę same maleństwa się narazie gromadzą ;p oj też bym chciała w końcu czuć się dobrze sama ze sobą;p jaki masz plan na osiągnięcie swojego celu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Chciałabym jeść 5 regularnych posiłków, 90% zdrowego jedzenia 10% to co lubię, będę się starała jeść lekko, a nie jak do tej pory wszystko smażone, jeść więcej owoców i warzyw, pić dużo wody i zielonej herbaty, jeść kolację białkową itp.
![]() A co do ćwiczeń... Czas odkurzyć orbitreka i zastanawiałam się nad Ewką Chodakowską, czasem jakiś Skalpel czy Spalanie (albo co tam innego jeszcze wyszło), a czasem kilka kilkuminutowych workoutów ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie najgorzej z nogami, nawet jak jestem sporo chudsza to z tej partii najtrudniej cokolwiek mi zrzucić ![]() ![]() ![]() chciałabym zejść tak do 50-53kg bo w takiej wadze dobrze się czuję i dobrze wyglądam ![]() ![]() ![]() a że w czerwcu 2015 biorę ślub to mam dodatkową motywację, żeby schudnąć! trzeba jakoś wyglądać w tym dniu ![]() a co do ćwiczeń, to generalnie lubię wszystko, bardzo lubię ruch itd ![]() tylko często wygrywa u mnie lenistwo i już jak wypadnę z rytmu ćwiczeń to ciężko mi do nich wrócić ![]() ![]() bo jak już wpadnę w ciąg ćwiczeń to wtedy nie mam z tym problemów i dzień bez ćwiczeń to dzień stracony ![]() a co konkretnie ćwiczę to różnie. Ostatnio najczęściej z Chodakowską, mam jej wszystkie zestawy i je sobie przeplatam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mnie się nie podoba jej taki spokojny monotonny głos, wolę adhd Mel B
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej,
ja również chętnie się przyłączę! ![]() Mam 20 lat , 170cm i ważę 89 kg... Ale już ze sobą walczę! Chodzę do Naturhouse i już straciłam 4 kg, więc mam nadzieję,że na sylwestra będę błyszczeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja oprócz Sylwestra i chęci czucia się świetnie we własnym ciele mam jeszcze inną motywację
![]()
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
lasesorze oj też jem dużo smażonego, muszę to troszeczkę wyeliminować ;p za ciężkie kolacje jadam..;/
lubie ćwiczyć z Ewką, najbardziej lubię skalpel 2, myślę że każda aktywność fizyczna jest dobra o ile jest systematyczna Ania wolny czas to zło! ![]() ![]() no to mamy zbliżone wymiary i taki sam cel, w kupie siła! ;d no to masz motywacje, też by mi się taka przydala ![]() Karola2602 hej ![]() Cytat:
![]() heej! ![]() leże, boli mnie brzuch strasznie, chyba @ się zbliża.. powinna być, spóźnia sie już 2 tygodnie (ale rano robiłam test no i wyszedł negatywny) ;p jakie plany na wieczór? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Fajny chłopak
![]() U mnie oprócz smażonych rzeczy problem stanowi duża ilość węglowodanów, ale nie wyobrażam sobie nie zjeść pieczywa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Można się przyłączyć? ![]() Aktualna waga to o zgrozo 76kg, cel I to 69kg a II to 65kg, a później się zobaczy ![]() Dietka to MŻ+bieganie 4 razy w tygodniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ile masz wzrostu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ania mam 175cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja też nie wyobrażam sobie nie jeść pieczywa, staram się je jeść zazwyczaj rano, no ale wiadomo jak to wychodzi.. dziś na obiad zrobiłam pizze pełnoziarnistą dla siebie i siostry.. ;p rano zjadłam musli, zaraz przekąsze jakiś jogurcik ;d Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja postanowiłam jeść pieczywo tylko rano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja na początku września jakoś skończyłam dietkę Oxy, od tamtego czasu staram się jeść zdrowo ale też objętościowo mniej, żeby żołądek łatwiej wypełnić, popijam sobie szejk z żurawiny i zaczęłam ostro spacerować (nordic walking, ale taki dynamiczny) z audiobookiem na słuchawkach - naprawdę jak książka ciekawa to aż człowieka ciągnie na spacer
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Jak tam minął wam dzionek?
Ja melduję,że właśnie zaliczyłam 3,5km biegu aj chciałabym znowu biegać po 10km, muszę się za siebie wziać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi bieganie zawsze dużo dawało, ale niestety sama jakoś nie potrafię się do tego zmobilizować ![]() ![]() Cytat:
![]() nie masz dużo do zrzucenia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ania zawsze możemy się wirtualnie umawiać na bieganie, ja planuję biegać wtorek, czwartek, sobota i niedziela, narazie chcę dobić do 5km ciągłego biegu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę się chociaż zmobilizować do ćwiczeń w domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ania no nie mam ale tu w sumie bardziej chodzi o ten brak ruchu
![]() Ja jakiś czas temu zrzuciłam 8kg waga w miarę się utrzymuję ale wiadomo zawsze mogło by być idealnie ![]()
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej! Też chciałam do was dołączyć
![]() ![]() Mam 160 cm wzrostu i ważę 62 kg ![]() ![]() Zapisałam się na fitness, 2 x w tygodniu. Do tego planuję dołożyć rowerek w domu 2 x w tygodniu i te przysiady, ale to pewnie od poniedziałku bo dziś umieram na zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach ![]() Mam nadzieję że uda nam się motywować siebie nawzajem ![]()
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
no przyda się
![]() od poniedziałku już nie ma to tamto i wracam do ćwiczeń, bo kiepsko jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mamy dosyć podobne wymiary ![]() ![]() ![]() ślub to dobra motywacja! ![]() też taką mam, tyle że u mnie ślub w 2015, więc trochę więcej czasu ![]() robiłam to squad challange ![]() nogi strasznie zmęczone po tym miałam, a efektów jakiś powalających nie było ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.