|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Poprawianie matury.
Słyszałam, że maturę można poprawić do pięciu lat po jej napisaniu. Tak w zapasie pytam (bo nawet jeszcze jej nie zdawałam), czy jeśli np. będę chciała poprawić tylko jeden przedmiot i pisać jeszcze inny dodatkowy, którego pierwotnie nie pisałam wcale, to czy będę musiała pisać jeszcze raz wszystkie przedmioty i zdawać ustne matury?
Dajmy na przykład: pisałam przedmioty podstawowe + rozszerzenie z angielskiego i polskiego, za rok chcę poprawić wynik z rozszerzonego angielskiego i napisać rozszerzoną matematykę. Można tak bez pisania już tych przedmiotów podstawowych??
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poprawianie matury.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
na przekór do celu
|
WTF
![]() BreakMeDown można pisać tylko to co się później wybierze, bez tych "pierwotnych" przedmiotów Jeśli masz wątpliwości to zajrzyj na stronę CKE.
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Odniosła się do ostatniej części.. Mozesz pisac co chcesz bez tej części podstawowej jesli masz zdana. Nie zauwazylam, ze nie wyrozniło mi fragmentu wypowiedzi autorki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2014-01-11 o 12:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Jeśli masz wątpliwości to zajrzyj na stronę CKE.