|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie znajdę dobrą kancelarię?Cześć. Od kilku dni poszukuję dobrej kancelarii lub osoby prywatnej, która pomoże mi wygrać konflikt z ubezpieczycielem w sprawie uzyskania odszkodowania po wypadku. Znacie może taką firmę lub możecie mi polecić kogoś zaufanego? W internecie jest masa takich osób, wolałbym z żoną znaleźć kogoś, na kim można polegać. Z góry dzięki. EDIT: Trafiliśmy na kancelarię https://www.i-kancelaria.pl/ i umówiliśmy się już na pierwsze spotkanie. Oby wszystko przebiegło po naszej myśli. Edytowane przez tyhen Czas edycji: 2018-02-23 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie znajdę dobrą kancelarię?
Cześć, znam taką kancelarię w Warszawie, mają swoją siedzibę na Podwalu(...). Można im przedstawić sprawę telefonicznie, jeśli ktoś mieszka w innym mieście i nie chce jechać do kancelarii. Przynajmniej tak było rok temu. Wiem, że udaje im się wywalczyć duże odszkodowania. Co ważne, nie biorą żadnych pieniędzy na początku. Tylko jakiś procent od uzyskanego odszkodowania. Jest to Polskie Centrum Odszkodowań. Telefon do nich (...). Mam nadzieję, że nie zmienili. Mecenas mówił mi, że jeśli nie uda się wywalczyć odszkodowania, prowadzą całą sprawę zupełnie za darmo.
Powodzenia w walce z ubezpieczycielem. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2018-02-22 o 01:01 Powód: dane kontaktowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Proszę o zamieszczanie wszelkich szczegółowych danych w wiadomościach prywatnych do autorki wątku, w innym wypadku zostaną uznane za spam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ok, chciałam tylko pomóc, bo kancelaria jest naprawdę w porządku.
Napiszę dane na priv do tyhen. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.