|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
umowa t-mobile
czy ktoś z was ma może umowę podpisaną w ww. sieci? interesuję sie mnie kwestia rat sprzętowych które doliczane lub nie są do abonamentu w każdym razie widnieją na rachunku. moja mama miala taki problem 1,5 roku temu, ja jestem przed podpisaniem umowy z nimi teraz, dotychczas mialam na kartę, od 1,5 roku a wczesniejszy abonement mialam jeszcze w erze i tam nie bylo takich rzeczy. myślałam o kwocie 29,90 + telefonie za 99 zlotych.(na mame która moze wziaść kolejną umowę dla stałych abonentów, wtedy są lepsze warunki) ale jednorazowo placonej za tel. boję sie ze mi będą doliczać co miesiac ratę sprzętową jak jej po 20 zlotych przez 13 miesiecy. niby mowili ze wliczane to jest w abonament, a jedynie wyszczególnione. jednak nie chciałabym na własne życzenie płacić nie wiedomo ile co miesiac.... jesli ktoś ma wiedzę na ten temat bardzo proszę o pomoc...
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: umowa t-mobile
Cytat:
Po za tym musiało być to zawarte w umowie nie mogą od tak naliczać dodatkowo 20 zł - serio przed podpisaniem umowy masz prawo do przeczytania całej i zabrania do domu. Wiem sama bo pracowałam w takim typie firmy. Może jakieś dodatkowe pakiety były włączone. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no nie byly. abonament byl za 29, a do zaplaty 29+ 20 rata sprzetowa przez 13m. dziwne.....
|
|
#4 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Oni chyba już nie mogą sprzedawać telefonów w cenach promocyjnych, dlatego obeszli to w ten sposób, żeby się wszystko zgadzało w papierach.
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
aha czyli wszystko wyglada ok?.... nie ma juz czegos dodatkowego.... mama to miala jakos od wrzesnia 2011 i w sumie raz naliczali dodatkowe 20 innym razem nie sami sie troche glubili, i nie chcialabym by bylo podobnie w moim przypadku. dlatego poniekąd zastanawialam sie nad tą umową czy warto wogóle. by nie narobić sobie problemów...
|
|
#7 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie ma nic dodatkowego, chyba że się samemu weźmie (ja na przykład ubezpieczyłam telefon i mi dorzucają co miesiąc odpowiednią kwotę do rachunku). Umowę podpisywałam w lutym, było to przedłużenie. Pójdźcie do t-mobile i się wszystkiego dowiedzcie, także tego skąd się brały tamte doliczenia. I czy one aby na pewno były, czy to Twoja mama nie do końca wie o co chodziło.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolezanka tez na to na poczatku narzekala, ale teraz inna znajoma juz nie ma problemow z tym i abonament jest juz tylko rozbijany, więc podejrzwam ze tylko takie problemy byly na poczatku t-mobile. jednak chcialam się upewnić przed podpisaniem cyrografu na 24m
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Hej, właśnie przeglądam stronę T-mobile, ponieważ przeglądam sieci, do których opłacałoby się przenieść numer. Mają korzystne ceny telefonów. Co sądzicie o tej sieci? Opłaca się do niej przenosić?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.