|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Dubaju
Co myślicie o filmie Sadowskiej i Dody "dziewczyny z Dubaju" co ma mieć niedługo premierę.Rabczewska w swoim stylu skomentowała czemu chce brać udział w produkcji tego filmu a mianowicie " Chcę pokazać ludziom że niektóre celebrytki nie zarobiły na drogie torebki ciężką pracą tylko daniem dupy".
Podobno dostała pogróżki z Emilem już ale ile w tym prawdy to nie wiem.Media donoszą że zamieszane w to są uczestniczka top model i jedna z uczestniczek wyborów miss Polski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyny z Dubaju
Cytat:
Doda już nie wie czego się złapać żeby o sobie przypomnieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
[1=61a08125505a341f1365cc6 27294330b05bf0ff7_5eb5e47 234ae2;87445309]Niech sobie zarabiają na torebki jak chcą. Mało mnie to obchodzi.
Doda już nie wie czego się złapać żeby o sobie przypomnieć.[/QUOTE] A mnie to ciekawi bo w końcu wyjdzie że modelka to nie modelka i to kim się nazywają nie jest zasługą talentu czy ciężkiej pracy tylko zwykłym kure... Na pewno to nie jest sprawiedliwe wobec innych dziewczyn, które nie chciały się bzykać za kasę i przeszły castingu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lady in red.
|
Więcej szacunku mam jednak do pań trudniących się nierządem niż do pani Doroty.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Trudne_sprawy Czas edycji: 2019-12-24 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Cytat:
Doda jest dla mnie absolutnym dnem. Swoją 'kariere' budowała na szykanowaniu obrażaniu innych. Jak cały szołbiznes siidnod niej odwrócił z tego powodu to nagle stawała w obronie 'slabych' w stylu jakieś koncerty pt. 'artysci przeciwko nienawiści' ![]() Żenująca baba. Powinna już zniknąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aczkolwiek akurat jestem zwolenniczką tego filmu na poparcie nierządu u mnie miejsca nie ma i nie będzie co to to nie. Edytowane przez Trudne_sprawy Czas edycji: 2019-12-24 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ej, ale ona w Pitbullu też nie była tragiczna. Wiadomo.. jest piosenkarką, ale nikt nie psioczy na Maff i Chodakowską jak grały w filmie ;/
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A Dodona nie szanuję od czasu jej zachowania względem siostry, tej, która się znalazła kilka lat temu ze zdrady jej ojca. Wybrała sobie na wroga niewinną dziewczynę, w dodatku jej fankę i przecież siostrę, a za ojcem oblechem stoi murem, łącznie z matką zresztą. Patola. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Na pytanie: "Czy zamierzam pomóc przyrodniej 13-letniej siostrze finansowo i jej matce?", odpowiadam: "A czy kiedy ja miałam 13 lat, ta matka myślała o mnie chcąc zniszczyć moją rodzinę i zabrać mi ojca? Nie. Śmiejąc się w moje i mojej matki oczy usiłowała rozbić małżeństwo moich rodziców (...) Naturalnie nie można powiedzieć, że to wina dziecka, że jego matka rozkładała nogi przed nieswoim mężem, ale przecież ma to czego sama chciała... - napisała piosenkarka." Porażka... Tatuś niewinny i bez skazy, to ta zła kobieta go uwiodła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- [/COLOR]Też tak uważam ale wiem że zdania są podzielone ale to nie temat teraz na takie rozkminy. Edytowane przez Trudne_sprawy Czas edycji: 2020-02-04 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mogę z kobiet, które za zdradę bardziej obwiniają kochankę niż faceta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Ogólnie cała tamta sprawa była dla mnie dziwaczna bo pojawiła się młoda dziewczyna na lansie bycia fanką popularnej wówczas piosenkarki. No nie wiem czy wśród osób (które nie są ''celebrytami'', ot ''zwyczajni'' ludzie) to takie znowu powszechne że przyrodnie rodzeństwo (pochodna romansów, rozbitych związków) to się tak rzekomo miałoby musieć lubić i kumplować. Z reguły raczej takie rodziny trzymają się od siebie osobno i tu wyjątku nie było. Może Doda nie była szczególnie uprzejma ale z 2 strony nikt nikomu nie kazał tej sprawy rozstrząsać publicznie; może mama tamtej dziewczyny powinna bardziej chronić ich prywatność. Nie pamiętam już od kogo to wypłynęło.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2020-02-06 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Doda mogła ją olać, sytuacji nie komentował .... No ale... To takie w stylu Dody- poniżanie innych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...moja_mama.html
Podobno Doda wypowiedziała się na ten temat jedyny raz, kasując zresztą po kilku godzinach wpis na fejsie. I raczej w odpowiedzi na rewelacje z brukowców. Tutaj w treści masz zrzut, nie tylko wyrwane zdania. W mojej ocenie nie hejtuje dziewczyny natomiast użyła słów (mając na myśli kochankę ojca) o rozkładaniu nóg. Nie jest to pochlebne stwierdzenie ale to było nie o samej dziewczynie. Uważam zresztą że to i tak jest zupełnie stonowany wyrażony i nieobrzucający błotem post. Po 2 Doda rozwiodła się z Radkiem kilka lat przed tą sprawą (upublicznieniem jej w mediach) z powodu głównie zdrady właśnie. Mężowi nie wybaczyła (słynne słowa ''2ga szansa u innej kobiety'') ale to nie znaczy że ma dobre zdanie o kochankach. Więc naprawdę mnie nie dziwi obcesowość i użycie powyższego określenia. Nie sądzę też że sama będąc zdradzoną uznała romans ojca za fair kiedykolwiek. To co mnie nie podoba się w całej sytuacji to, jeśli jest to prawdą, że po tym jak jej tata miał romans którego skutkiem były narodziny 2ej córki, że się od niej odciął i nie brał udziału w jej wychowaniu. To czy Dorota z decyzją ojca się zgadzała czy nie to już inna sprawa, nie musi odrzucać ojca jeśli ten postępuje niezgodnie z jej przekonaniami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
nie moge doczekac sie premiery, dziwne, ze psy ludzie wieszaja na producentce, a nikt nie wpsomina o Marii Sadowskiej, ktora rezyseruje ten film, jesli ma byc on przestroga dla mlodych dziewczyn o tym, ze moze nie warto wzbogacac sie na prostytucji to z pewnoscia wielu mlodym, glupim i zachlannym moze on pomoc sie ogarnac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.