Dziewczyny z Dubaju - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-12-24, 09:42   #1
Trudne_sprawy
Raczkowanie

Dziewczyny z Dubaju

Co myślicie o filmie Sadowskiej i Dody "dziewczyny z Dubaju" co ma mieć niedługo premierę.Rabczewska w swoim stylu skomentowała czemu chce brać udział w produkcji tego filmu a mianowicie " Chcę pokazać ludziom że niektóre celebrytki nie zarobiły na drogie torebki ciężką pracą tylko daniem dupy".

Podobno dostała pogróżki z Emilem już ale ile w tym prawdy to nie wiem.Media donoszą że zamieszane w to są uczestniczka top model i jedna z uczestniczek wyborów miss Polski.
Trudne_sprawy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-12-24, 12:17   #2
61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2
Konto usunięte

Dot.: Dziewczyny z Dubaju

Cytat:
Napisane przez Trudne_sprawy Pokaż wiadomość
Co myślicie o filmie Sadowskiej i Dody "dziewczyny z Dubaju" co ma mieć niedługo premierę.Rabczewska w swoim stylu skomentowała czemu chce brać udział w produkcji tego filmu a mianowicie " Chcę pokazać ludziom że niektóre celebrytki nie zarobiły na drogie torebki ciężką pracą tylko daniem dupy".

Podobno dostała pogróżki z Emilem już ale ile w tym prawdy to nie wiem.Media donoszą że zamieszane w to są uczestniczka top model i jedna z uczestniczek wyborów miss Polski.
Niech sobie zarabiają na torebki jak chcą. Mało mnie to obchodzi.
Doda już nie wie czego się złapać żeby o sobie przypomnieć.
61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-12-24, 13:58   #3
Trudne_sprawy
Raczkowanie

[1=61a08125505a341f1365cc6 27294330b05bf0ff7_5eb5e47 234ae2;87445309]Niech sobie zarabiają na torebki jak chcą. Mało mnie to obchodzi.
Doda już nie wie czego się złapać żeby o sobie przypomnieć.[/QUOTE]

A mnie to ciekawi bo w końcu wyjdzie że modelka to nie modelka i to kim się nazywają nie jest zasługą talentu czy ciężkiej pracy tylko zwykłym kure...

Na pewno to nie jest sprawiedliwe wobec innych dziewczyn, które nie chciały się bzykać za kasę i przeszły castingu.
Stary 2019-12-24, 14:09   #4
NocnaWiedma
Lady in red.

Więcej szacunku mam jednak do pań trudniących się nierządem niż do pani Doroty.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2019-12-24, 15:07   #5
Trudne_sprawy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NocnaWiedma Pokaż wiadomość

Niby dlaczego??Fajna kobitka z niej taka z jajem.Ja akurat odwrotnie dlatego ciekawa jestem tego filmu.

Edytowane przez Trudne_sprawy
Czas edycji: 2019-12-24 o 15:08
Stary 2019-12-24, 15:13   #6
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Niby dlaczego??Fajna kobitka z niej taka z jajem.Ja akurat odwrotnie dlatego ciekawa jestem tego filmu.
Cytat:
Napisane przez NocnaWiedma Pokaż wiadomość

Ja też.

Doda jest dla mnie absolutnym dnem.
Swoją 'kariere' budowała na szykanowaniu obrażaniu innych. Jak cały szołbiznes siidnod niej odwrócił z tego powodu to nagle stawała w obronie 'slabych' w stylu jakieś koncerty pt. 'artysci przeciwko nienawiści'

Żenująca baba.
Powinna już zniknąć.

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-12-24, 16:26   #7
Trudne_sprawy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Ja też.

Doda jest dla mnie absolutnym dnem.
Swoją 'kariere' budowała na szykanowaniu obrażaniu innych. Jak cały szołbiznes siidnod niej odwrócił z tego powodu to nagle stawała w obronie 'slabych' w stylu jakieś koncerty pt. 'artysci przeciwko nienawiści'

Żenująca baba.
Powinna już zniknąć.

Być może nie jest jakąś mentorka, którą należy naśladować no goła dupa na koncercie to u niej norma tylko nie wiem po co.Nie używałam bym stwierdzenia że to totalne dno bo śpiewać umie i jest mega inteligentna.Ma też dużą rzesze fanów może dlatego że jest kontrowersyjna.

Aczkolwiek akurat jestem zwolenniczką tego filmu na poparcie nierządu u mnie miejsca nie ma i nie będzie co to to nie.

Czas edycji: 2019-12-24 o 16:28

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-01-23, 15:13   #8
wojciechowa
Raczkowanie

Ej, ale ona w Pitbullu też nie była tragiczna. Wiadomo.. jest piosenkarką, ale nikt nie psioczy na Maff i Chodakowską jak grały w filmie ;/
Jak ryby pana Jezusa, każdy się dwoi i troi na co dzień (Hej)
wojciechowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-24, 17:08   #9
kroofka
Rozeznanie

Cytat:

Pewnie obejrzę, jak już będzie w necie. Ciekawe, że Marysia Sadowska startuje z kontrowersyjnymi tematami, na jej miejscu pewnie siedziałabym teraz cicho i nie zwracała na siebie uwagi. Wiadomo, że za ojca nie odpowiada, ale w jej sytuacji zapadłabym się pod ziemię na dłuuugo, choćby po to, żeby mnie nikt o nic nie pytał.
A Dodona nie szanuję od czasu jej zachowania względem siostry, tej, która się znalazła kilka lat temu ze zdrady jej ojca. Wybrała sobie na wroga niewinną dziewczynę, w dodatku jej fankę i przecież siostrę, a za ojcem oblechem stoi murem, łącznie z matką zresztą. Patola.
kroofka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-28, 14:18   #10
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
Pewnie obejrzę, jak już będzie w necie. Ciekawe, że Marysia Sadowska startuje z kontrowersyjnymi tematami, na jej miejscu pewnie siedziałabym teraz cicho i nie zwracała na siebie uwagi. Wiadomo, że za ojca nie odpowiada, ale w jej sytuacji zapadłabym się pod ziemię na dłuuugo, choćby po to, żeby mnie nikt o nic nie pytał.
A Dodona nie szanuję od czasu jej zachowania względem siostry, tej, która się znalazła kilka lat temu ze zdrady jej ojca. Wybrała sobie na wroga niewinną dziewczynę, w dodatku jej fankę i przecież siostrę, a za ojcem oblechem stoi murem, łącznie z matką zresztą. Patola.
Poczytałam sobie o sprawie z siostrą i jestem w szoku:
"Na pytanie: "Czy zamierzam pomóc przyrodniej 13-letniej siostrze finansowo i jej matce?", odpowiadam: "A czy kiedy ja miałam 13 lat, ta matka myślała o mnie chcąc zniszczyć moją rodzinę i zabrać mi ojca? Nie. Śmiejąc się w moje i mojej matki oczy usiłowała rozbić małżeństwo moich rodziców (...) Naturalnie nie można powiedzieć, że to wina dziecka, że jego matka rozkładała nogi przed nieswoim mężem, ale przecież ma to czego sama chciała... - napisała piosenkarka."

Porażka... Tatuś niewinny i bez skazy, to ta zła kobieta go uwiodła.
zakalec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-29, 21:29   #11
Hultaj
BAN stały

Cytat:
"Na pytanie: "Czy zamierzam pomóc przyrodniej 13-letniej siostrze finansowo i jej matce?", odpowiadam: "A czy kiedy ja miałam 13 lat, ta matka myślała o mnie chcąc zniszczyć moją rodzinę i zabrać mi ojca? Nie. Śmiejąc się w moje i mojej matki oczy usiłowała rozbić małżeństwo moich rodziców (...) Naturalnie nie można powiedzieć, że to wina dziecka, że jego matka rozkładała nogi przed nieswoim mężem, ale przecież ma to czego sama chciała... - napisała piosenkarka."

tatuś tatusiem, to już sprawa pomiędzy nim i żoną co postanowili sobie przebaczyć i uratować związek; to nie umniejsza winy kochanki która aktywnie się przykładała by rozbić rodzinę.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-02-04, 13:15   #12
Trudne_sprawy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zakalec Pokaż wiadomość

Kompletnie nie słyszałam o tym.Stosunek do siostry słaby ale trochę taki w jej stylu natomiast co do matki wcale źle nie powiedziała i nie o to chodzi aby umniejszać winę zdradzającego ale nigdy za kochankami nie będę ustawała.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
tatuś tatusiem, to już sprawa pomiędzy nim i żoną co postanowili sobie przebaczyć i uratować związek; to nie umniejsza winy kochanki która aktywnie się przykładała by rozbić rodzinę.
Też tak uważam ale wiem że zdania są podzielone ale to nie temat teraz na takie rozkminy.

Czas edycji: 2020-02-04 o 13:23
Stary 2020-02-04, 14:11   #13
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Haha. a tatuś bezbronny, kochanka siłą go do łóżka brała. Przecież nie mógł się oprzeć

km

mój INSTA
Stary 2020-02-04, 22:43   #14
zakalec
Zadomowienie

Cytat:
Haha. a tatuś bezbronny, kochanka siłą go do łóżka brała. Przecież nie mógł się oprzeć

Nie mogę z kobiet, które za zdradę bardziej obwiniają kochankę niż faceta nie pojmuję takiego toku rozumowania.

zakalec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-02-06, 18:55   #15
Hultaj
BAN stały

Cytat:

o rety , no nie bezbronny tylko to już męża i żony sprawa co przepracowali w związku i sobie wybaczyli. Kochanka dla matki jak i córki to jednak obca baba. I z premedytacją dokładała radośnie do ówczesnego nazwijmy to kryzysu pary. Córka ojcu może wybaczyć co chce bo to córka, kochance ojca nie musi. I córki kochanki z automatu również nie musi, nie wiem, hołubić; skoro kochanki nie szanuje.
Stary 2020-02-06, 19:00   #16
Hultaj
BAN stały

Ogólnie cała tamta sprawa była dla mnie dziwaczna bo pojawiła się młoda dziewczyna na lansie bycia fanką popularnej wówczas piosenkarki. No nie wiem czy wśród osób (które nie są ''celebrytami'', ot ''zwyczajni'' ludzie) to takie znowu powszechne że przyrodnie rodzeństwo (pochodna romansów, rozbitych związków) to się tak rzekomo miałoby musieć lubić i kumplować. Z reguły raczej takie rodziny trzymają się od siebie osobno i tu wyjątku nie było. Może Doda nie była szczególnie uprzejma ale z 2 strony nikt nikomu nie kazał tej sprawy rozstrząsać publicznie; może mama tamtej dziewczyny powinna bardziej chronić ich prywatność. Nie pamiętam już od kogo to wypłynęło.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2020-02-06 o 19:04
Stary 2020-02-06, 19:19   #17
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Ogólnie cała tamta sprawa była dla mnie dziwaczna bo pojawiła się młoda dziewczyna na lansie bycia fanką popularnej wówczas piosenkarki. No nie wiem czy wśród osób (które nie są ''celebrytami'', ot ''zwyczajni'' ludzie) to takie znowu powszechne że przyrodnie rodzeństwo (pochodna romansów, rozbitych związków) to się tak rzekomo miałoby musieć lubić i kumplować. Z reguły raczej takie rodziny trzymają się od siebie osobno i tu wyjątku nie było. Może Doda nie była szczególnie uprzejma ale z 2 strony nikt nikomu nie kazał tej sprawy rozstrząsać publicznie; może mama tamtej dziewczyny powinna bardziej chronić ich prywatność. Nie pamiętam już od kogo to wypłynęło.
Masz rację w tym co piszesz, ale po co od razu obrzucać ją błotem?
Doda mogła ją olać, sytuacji nie komentował ....
No ale... To takie w stylu Dody- poniżanie innych.

km

mój INSTA
Stary 2020-02-06, 20:17   #18
Hultaj
BAN stały

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...moja_mama.html

Podobno Doda wypowiedziała się na ten temat jedyny raz, kasując zresztą po kilku godzinach wpis na fejsie. I raczej w odpowiedzi na rewelacje z brukowców.
Tutaj w treści masz zrzut, nie tylko wyrwane zdania.
W mojej ocenie nie hejtuje dziewczyny natomiast użyła słów (mając na myśli kochankę ojca) o rozkładaniu nóg. Nie jest to pochlebne stwierdzenie ale to było nie o samej dziewczynie. Uważam zresztą że to i tak jest zupełnie stonowany wyrażony i nieobrzucający błotem post. Po 2 Doda rozwiodła się z Radkiem kilka lat przed tą sprawą (upublicznieniem jej w mediach) z powodu głównie zdrady właśnie. Mężowi nie wybaczyła (słynne słowa ''2ga szansa u innej kobiety'') ale to nie znaczy że ma dobre zdanie o kochankach. Więc naprawdę mnie nie dziwi obcesowość i użycie powyższego określenia. Nie sądzę też że sama będąc zdradzoną uznała romans ojca za fair kiedykolwiek.

To co mnie nie podoba się w całej sytuacji to, jeśli jest to prawdą, że po tym jak jej tata miał romans którego skutkiem były narodziny 2ej córki, że się od niej odciął i nie brał udziału w jej wychowaniu. To czy Dorota z decyzją ojca się zgadzała czy nie to już inna sprawa, nie musi odrzucać ojca jeśli ten postępuje niezgodnie z jej przekonaniami.
Stary 2020-10-04, 10:06   #19
77306feab5a5308f8ebf499db0d2cc77353731f9_614fa9f7baead
Konto usunięte

nie moge doczekac sie premiery, dziwne, ze psy ludzie wieszaja na producentce, a nikt nie wpsomina o Marii Sadowskiej, ktora rezyseruje ten film, jesli ma byc on przestroga dla mlodych dziewczyn o tym, ze moze nie warto wzbogacac sie na prostytucji to z pewnoscia wielu mlodym, glupim i zachlannym moze on pomoc sie ogarnac
77306feab5a5308f8ebf499db0d2cc77353731f9_614fa9f7baead jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości