|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Włosy nijakie :-/
W przyszlym tygodniu wybieram sie do fryzjera.
Nie chce całkiem ścinać włosów, bo za długie one nie są -wystopniowane-najkrótsze troszke przed ramiona, a najdłuższe pare centymetrow za ramiona,fryzurka jest calkiem fajna ale tylko wtedy ,kiedy wyprostuje wlosy prostownica .A prostowac wiecej nie chce;] Chce po prostu cos z nimi zrobic.. sciac tak zeby sie ukladaly a to bedzie trudne. MOje włosy są nijakie ![]() ![]() ![]() Dlatego prosze doradzcie mi jak mam sie sciac ... nie chce bardzo scinac na dlugosci chce po prostu cos zrobic zeby sie ukladaly albo w takie fajne fale albo jakos mniej wiecej ladnie podkrecone BYłabym wdzieczna za jakies fotki fryzurek dla moich wloskow ![]() dodaje fotki z wyprostowanymi wlosami i niewyprostowanymi wlosamy tuz po umyciu ![]() Edytowane przez nikotynkaaa Czas edycji: 2007-12-23 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Włosy nijakie :-/
A nie chcesz np. podkreślić skrętu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na tych fotkach widzę, dwie inne osoby. O wiele ładniej Ci w wyprostowanych włoskach. Próbowałaś np. podkręcać je na okrągłą szczotke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
No tak, lepiej w prostych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Mam kilka zdjęć. Nie wiem czy to o to chodzi, ale może coś Ci się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
ja bym troche rozjasnila wloski,moze balejaz albo kilka pasemek
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-02 o 22:51 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.