|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Artdeco - letnia kolekcja Tribal Sunset
Jako że staję się coraz większą fanką kosmetyków Artdeco (szczególnie po ostatniej wiosennej kolekcji), poczułam się w obowiązku, by założyć ten temat
![]() Tribal Sunset to kolekcja inspirowana etnicznym trendem i, jak łatwo się domyślać, słońcem ![]() - piękne, głębokie cienie do powiek, - puder brązujący (ta kasetka! ![]() - róż (kasetka po raz drugi ![]() - dwa błyszczyki, - cztery (naprawdę trafiające w mój gust!) lakiery. Kolory mnie urzekają, od razu chce mi się lata. Na pewno skuszę się na któryś z cieni, lakierów i puder brązujący, bo po zimie moja cera potrzebuje tak zwanego muśnięcia słońca ![]() Widziałyście już może w sklepach kosmetyki z tej kolekcji? Podoba Wam się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Crazy turtle lady
|
Dot.: Artdeco - letnia kolekcja Tribal Sunset
Podoba mi sie ten róż? Widziałam swatche na necie i jest on bardzo podobny do zeszłorocznego na skórze.
Zdjęcia i porównanie róży tutaj: http://www.innenaussen.com/2013/04/a...ollektion.html
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam takie etniczne zajawki! Kasetka ma boskie wzorki! Przyznam szczerze, że jeszcze nigdy nie kupiłam cieni z ARTDECO, ale ostatnio na polskim profilu tej marki, na fejsie, przedstawili cienie z tej najnowszej kolekcji, podobno można je stosować zarówno na mokro i sucho. Czy któraś z Was już testowała?
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mały update:
W kolekcji znajdziemy jeszcze: - bronzer do nóg w sprayu w 3 odcieniach - 3 perłowe pomadki - 1 klasyczną pomadkę - pędzel kabuki. Muszę się przyznać, że jestem już szczęśliwą posiadaczką jednego z lakierów (268 Summer Cabaret) i pudru brązującego, w tym tygodniu zaczynam fazę testów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że nie mam już kaski na zakupy kosmetyczne w tym miesiącu, bo róż też mnie kusi!
Póki co używam pudru brązującego, jest bardzo porządny i trwały - tak że na pewno przetrwam to lato z dobrze wyglądającą cerą ![]() Ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z tą kolekcją? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ktoś z Was robił ostatnio jakieś inne zakupy pod szyldem Artdeco? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.