|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy znacie ten sklep?
Koleżanka z pracy poleciła mi to forum
Dotychczas jedynie sobie czytałam ale w końcu sama potrzebuję rady. Nie jestem zwolenniczką zakupów przez internet - jedynie allegro jakoś jeszcze do mnie przemawia ale znalazłam całkiem fajny sklep z butami - potrzebuję seksownych sandałków i wybór padł na te http://luulabuy.com/pl/p/Tamaris-taupe-sandaly-/5440Ale zupełnie nie znam sklepu? Ktoś coś w nim kupował? Możecie polecić? Będę wdzięczna
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy znacie ten sklep?
Nie znam tego sklepu...
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję, że choć ktoś pokusił się o odpowiedź.
Zamawiam dziś te czółenka - życie to ryzyko Zobaczę jak się uwinął z wysyłką. No i wczoraj przeoczyłam że dają rabat 25% Dam znać co i jak Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Daj znać jako poszło
Sklep wygląda OK - jest normalny telefon, adres, kontakt... |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Moje drogie, mogę polecić sklep. Z drżeniem serca czekałam na przesyłkę - tyle dziś oszustów, a ja pożałowałam dodatkowych 10 zł na przesyłkę pobraniową - ale paczka doszła już na drugi dzień a buciki są śliczne!
Wyceniłam jedynie wysokość obcasa na niższą trochę, ale będę dzielna i postaram się nie połamać nóg
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

Dotychczas jedynie sobie czytałam ale w końcu sama potrzebuję rady.
ale znalazłam całkiem fajny sklep z butami - potrzebuję seksownych sandałków i wybór padł na te