| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-11-09, 10:14 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | Dekoracja sali weselnej:)

Proszę o porady jaki wystrój sali będzie pasował , podoba mi się biel z lekkim akcentem czerwieni i czerń, fiolet z bielą i fuksja z pomarańczem. Który kolor Waszym zdaniem będzie pasował do sali w kolorze ecri? Nie mogę sie zdecydować jaki wybrać kolor przewodni na naszym weselu  ))))))))))))) Z góry dziękuję za Wasze porady   Edytowane przez Nikusia1981 Czas edycji: 2012-11-09 o 10:15 | 
|     |   | 
|  2012-11-09, 23:20 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-09 
				 | 

Dot.: Dekoracja  sali weselnej:)

ja wyszłam za mąż w październiku   miałam salę rówież ecru i wystroili mi ją w kolorze ecru i delikatnego różu  dla mnie bajka  na stołach były malutkie różyczki ecru i wielkie biało delikatnie różowe . Pełno świeczników w tych odcieniach . Sufit - wielkie kryształowe żyrandole  Może coś pomogłam  ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- PS: biel z czerwienią by może i pasował ale czerń by mi na weselu nie odpowiadała . Ale są gusta i guściki  zależy co kto lubi  sama miałam się zdecydować na biel i róż lub biel i turkus   | 
|     |   | 
|  2012-11-10, 13:49 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				 | 

To jest dział "uroda - pytania do wizażystki".

__________________ | 
|     |   | 
|  2012-11-11, 16:33 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | 

Mogłabym prosic o jakies zdjecie? Dziekuje za odp. napewno pomoglas, kazda podpowiedz  jest dla mnie cenna  ) ps. fakt  watek w urodzie , sorrki nawet nie zauwazylam   | 
|     |   | 
|  2013-06-05, 20:46 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

ja mialam dosyc ladna sale i oprocz kwiatow na stolach nie mialam juz nic z dekoracji organizowanego (byl jeszcze czerwony dywan w prezencie od wlascicieli sali  a teraz zmieniałabym tylko decyzje o dekoracji krzesel, ja mialam pokrowce ecru z kokardami z tylu - dobrze ze nie były z satyny bo to jest jakas masakra... teraz zakochałam sie w tego typu co sa tutaj http://inspirowanewesele.pl/dekoracj...seł-weselnych/  pierwsze sześć zdjęć mnie powaliło, wiem ze to pewnie duzy wydatek aby w taki sposob udekorować krzesla ale to cudowna idea w ogóle na motyw przewodni. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.