|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy coś między nami jest?
Od dwóch lat jestem zakochana w pewnym chłopaku, z przeciwległej klasy(Niestety nikomu o tym nie mówiłam). W tym roku tańczymy poloneza i tak wypadło, że ja tańczę z Nim
![]() Wszystko było świetnie, czasem zagadała(ogólnie rozmawiał ze mną bardzo mało, zazwyczaj nie wiedział co powiedzieć jak się o coś Jego zapytała), uśmiechnął się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że większość z Was pomyśli 'głupia nastolatka się zauroczyła', ale ja na prawdę nie wiem co mam robić... ![]() Proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy coś między nami jest?
A może on po prostu czuje się trochę zaszczuty tą calą zbieraniną wokół niego. Ja rozumiem, że chcą was zeswatać, ale nic na siłę, bo osiągnie to odwrotny skutek, będzie cię unikał. Jest speszony. Jeśli coś ma z tego być, to stanie się w swoim czasie
![]()
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po pierwsze. Koniecznie porozmawiaj ze swoimi koleżankami. Muszą się ogarnąć bo ich zachowanie kompletnie w niczym Ci nie pomaga, powiedziałabym nawet, że działa na Twoją niekorzyść - chłopak jest onieśmielony, zawstydzony. Sama nawet napisałaś, że Cię unika, podziękuj za to koleżankom. Radzę Ci czym prędzej je "utemperować" bo istnieją duże szanse, że chłopak zwyczajnie "ucieknie". Wydaję mi się, że chłopak może faktycznie coś do Ciebie czuć, jednak jest tak jak napisałam wcześniej tzn. jest onieśmielony, boi się zrobić cokolwiek, gdyż znajomi zaraz zaczną wszystko komentować i swatać was na siłę, co jest bardzo złe i prawie nigdy się nie sprawdza. Masz trzy tygodnie i nic do stracenia. Jak wszystko dobrze rozegrasz to może i coś zyskasz. Głowa do góry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przecież juz była studniówka i słynny polonez ...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
No, jak cię palcem głaskał po ręce, to znaczy, że kocha na zabój.
Dziewczyno, nie wkręcaj się w "ja go kocham", po polonezie i patrzeniu w oczy przy jednej figurze, bo to zabawne. Jakby czegoś od ciebie chciał, to by coś zrobił. A że inni patrzą? Ogarnięty facet by wiedział, jak się zachować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Polonez w czerwcu?hmmm jakaś nowa tradycja
![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Równie dobrze dziewczyna może mieć 15/16 lat i chodzić do gimnazjum, bale gimnazjalistów są w czerwcu więc możliwe, bo też tam się tańczy poloneza.
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Re: Czy coś między nami jest?
Ja bym sie nie nastawiała na tego chłopaka. On ci sie podoba, a jak pójdziesz do liceum to i tak o nim zapomnisz. Ty może też troche mu sie podobasz, ale pewnie zachowanie znajomych go zniechęciło, a znajomi pewnie sie tak zachowują bo widać po tobie, że jesteś nim zauroczona.
Zluzuj, w liceum sie `zakochasz` na nowo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalabym mu troche czasu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.