|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kosmetoholiczki i ogólnie zakupoholiczki
Hejka. Czy tutaj na forum znajdują się jakieś kosmetoholiczki i ogólnie zakupoholiczki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetoholiczki i ogólnie zakupoholiczki
Kupuję bardzo dużo ubrań i kosmetyków. Robię to, kiedy mam na to ochotę po prostu. No a niestety ochotę mam często
![]() Jaki można mieć do tego stosunek? Wiadomo, że jak kogoś stać, to niech kupuje ile wlezie. Nie pojmuję za to kobiet mówiących, że wolą nie zjeść, a kupić sobie coś.
RESET ![]() Edytowane przez Cerveza_ Czas edycji: 2013-08-08 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jest już taki wątek. Polecam nauczyć się korzystania z wyszukiwarki zanim się założy nowy, kolejny z rzędu temat o tym samym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ale ładny cytat...
![]() |
#5 |
Wizażowy Kot Igor
|
To bardzo proste:
jedzenie zostaje w bioderkach a kosmetyk na półceXDDDDD Z tego punktu widzenia wolę kosmetyki. Czy jestem kosmetoholiczką? Może troszkę. Szalenie lubię testować na sobie nowe podkłady, perfumy, mascary i kremy. Jestem troszkę jak sroka: lubię błyskotki, więc poluję głównie na produkty wysokopółkowe. Najpierw testuję na sobie w perfumerii, potem jestem gotowa zbierać i odkładać by spełnić swoje chciejstwo. Nie kupuję w ciemno i mam kilka żelaznych pozycji. Na przykład nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez zapachowego ogona Addict'a. A od niedawna bez Meteorytów^^ Uważam, że swoje chciejstwa należy zaspokajać w rozsądnych granicach. Kocham przebywać w perfumeriach i jest dla mnie radością, gdy mogę sobie coś upragnionego kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.