|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problemy -fetysze
Nie jestem trollem - mam normalne konto, ale mój narzeczony zna mój nick a nie chciałabym, żeby to przeczytał.
Jesteśmy ze sobą od 2 lat i nigdy nie kochaliśmy się normalnie (tzn, nie było penetracji), wynika to z jego problemów z potencją, jak na razie nie rozwiązanych (był u seksuologa). Od kilku miesięcy nie ma między nami nawet pieszczot. Nigdy nie miał partnerki, jest po 30.Nie wylogował się z konta na yt i odkryłam jego historię i subskrypcje (ponad 500!). Generalnie paznokcie i wszystko z nimi związane, ogląda jakieś filmiki urodowe o odżywkach, malowaniu itd Drugi rodzaj filmików (listy odtwarzania) jest jeszcze gorszy, bijące się kobiety,np. dwie bijące się afroamerykanki na ulicy. Ogląda to codziennie, regularnie cały czas. Poszłam za ciosem i przejrzałam co się dało, znalazłam kilka folderów, konta na rożnych dziwnych portalach (weszłam na jego pocztę,używa wszędzie tego samego hasła) wszystko w podobnym klimacie. Za dwa miesiące bierzemy ślub. Jest dobrym, czułym facetem, kocham go. Jeszcze z nim o tym nie rozmawiałam, sprawa nie na telefon , będziemy się widzieć dopiero dziś wieczorem, nawet nie wiem jak miałabym zacząć. Jest mi z tym tak strasznie źle, nie wiem co czuje, co myślę. Jestem otumaniona tym wszystkim. Mam ochotę się spakować i wyjść. Nie wiem co mam robić, nawet nie mam z kim o tym porozmawiać, bo jest to tak dziwne, że się wstydzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: problemy -fetysze
Cytat:
ps. nie widze nic dziwnego w jego zainteresowaniach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41297359]wybacz, ale chcesz wyjsc za kogos z kim nawet nie umiesz porozmawiac o tak waznej sprawie jak sex?
ps. nie widze nic dziwnego w jego zainteresowaniach.[/QUOTE] Właśnie już nie wiem czy chce wyjść za niego. O seksie rozmawiamy, od jakiegoś czasu nie ma między nami nic , bo ja mam wrażenie, że jemu to nie sprawia przyjemności i nie inicjuje tego. Nie moja bajka, dla mnie jest to odrażające. Nie miałam pojęcia o jego upodobaniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do problemów rozmawiałaś z nim? generalnie to nie wróżę Wam przyszłości, Ty nie chcesz brać Slubu, nie rozmawiacie o upodobaniach, ba nawet seksu nie uprawiacie. tak dziwne że aż nieprawdopodobne. moim zdaniem troll. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41297807]PISZESZ ze za 2 miesiące bierzecie ślub a Ty nie wiesz? jesteś nie fair.
a co do problemów rozmawiałaś z nim? generalnie to nie wróżę Wam przyszłości, Ty nie chcesz brać Slubu, nie rozmawiacie o upodobaniach, ba nawet seksu nie uprawiacie. tak dziwne że aż nieprawdopodobne. moim zdaniem troll.[/QUOTE] Nie wiem po tym co odkryłam dziś czy chce. O problemach rozmawiamy chodzi do seksuologa (albo przynajmniej tak twierdzi) i cały czas żyłam nadzieją, że w tej kwestii nam się poukłada. Czekałam cierpliwie, ale teraz się zastanawiam czy jego problem nie wynika przypadkiem z tego ,że jego normalny seks nie interesuje a tego co go interesuje ja mu nie jestem w stanie zapewnić a przede wszystkim nie chce. Niestety jest to takie dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ja tam nie widzę nic dziwnego w tym, że Ci się to nie podoba, nie każdy jest w stanie się do takich rzeczy przemóc i nie daj sobie nikomu wmówić, że jest inaczej. Ale Twój facet był i jest nie fair wobec Ciebie, że nie powiedział Ci wcześniej, że ma takowe upodobania, gdybyś tego nie znalazła, to co po ślubie? Już na starcie problemy z seksem, bo jego taki zwyczajny nie kręci? Uważam, że powinien Ci powiedzieć, a jeżeli tego nie zrobił, to to może świadczyć niestety o tym, że nie ufa Ci wystarczająco. A tu ślub za rogiem, olaboga...
EDIT: Piszesz, że chodzi do seksuologa, wiedziałaś, że on ma problemy? Nie wiedziałaś jakie? Kompletnie nic nie wiedziałaś o jego preferencjach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że nie rozumiem - ogląda filmiki o paznokciach. Czy inne portale na których ma konta są bardziej pod fetysz i zaspokojenie?
Piszesz bardzo ogólnie. Czy odkryłaś coś, przy czym on się prawdopodobnie zaspokaja? Nie wydaje mi się dobrym pomysłem decyzja o slubie z kimś, z kim nie masz choć nadziei na udane życie seksualne. No bo jak to - czy Ty nie masz takich potrzeb? A jeśli mąż ich nie jest w stanie zaspokoić, to kto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;41298079]Ja tam nie widzę nic dziwnego w tym, że Ci się to nie podoba, nie każdy jest w stanie się do takich rzeczy przemóc i nie daj sobie nikomu wmówić, że jest inaczej. Ale Twój facet był i jest nie fair wobec Ciebie, że nie powiedział Ci wcześniej, że ma takowe upodobania, gdybyś tego nie znalazła, to co po ślubie? Już na starcie problemy z seksem, bo jego taki zwyczajny nie kręci? Uważam, że powinien Ci powiedzieć, a jeżeli tego nie zrobił, to to może świadczyć niestety o tym, że nie ufa Ci wystarczająco. A tu ślub za rogiem, olaboga...
EDIT: Piszesz, że chodzi do seksuologa, wiedziałaś, że on ma problemy? Nie wiedziałaś jakie? Kompletnie nic nie wiedziałaś o jego preferencjach?[/QUOTE] Tak, że ma problemy ze wzwodem wiedziałam od początku,tylko myślałam, że wynika to z jego chorób (problemy krążeniowe, cukrzyca), teraz się zastanawiam czy coś innego nie jest powodem. Nie miałam pojęcia o jego preferencjach. Wiedziałam, że lubi drapanie po plecach itd , ale to nic dziwnego. Cytat:
Mam dość niskie libido i tak nie osiągałam nigdy orgazmów pochwowych , więc to co było mnie satysfakcjonowało - ostatnio nie ma nic, w sumie nie wiem czemu. Czekam jak na szpilkach na jego powrót z pracy , bo przecież mu nie napisze SMSa Hej znalazłam te dziwactwa przy których osiągasz satysfakcje seksualną. Będzie to trudne (rodzice, rodzina itd), ale nie chce tego ślubu. Nie mówię, że to będzie koniec związku, ale ślubu nie będzie, nie teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Oj, ja to czarno widzę, to już nie problem w stylu "Kochanie, załóż dziś pończoszki do łóżka" i dodatkowego podniecenia, tylko kłopoty ze wzwodem... Przede wszystkim musisz z nim porozmawiać. Ale tak mnie zastanawia jedna rzecz, skoro on ma fetysz paznokci, to czemu w takim razie nie podniecają go Twoje? Cóż, zawsze możesz zrobić mały eksperyment, jakoś je ładnie pomalować, czy co on tam lubi i zobaczyć, czy będzie jakaś reakcja. Ale rozmowa przede wszystkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Autorko, o ile jestem w stanie zrozumieć "zdziwienie" oglądaniem filmów o malowaniu paznokci itd - bo gdyby mój TŻ oglądał, to byłabym strasznie zaskoczona... ale jak u licha Ty doszłaś do tego, że on się może przy tym zaspokajać? Już prędzej skojarzyłoby mi się z transwestytą, ale tak?
Czy wcześniej działo się coś, co Ci zasugerowało takie wyjaśnienie?
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;41300282]Oj, ja to czarno widzę, to już nie problem w stylu "Kochanie, załóż dziś pończoszki do łóżka" i dodatkowego podniecenia, tylko kłopoty ze wzwodem... Przede wszystkim musisz z nim porozmawiać. Ale tak mnie zastanawia jedna rzecz, skoro on ma fetysz paznokci, to czemu w takim razie nie podniecają go Twoje? Cóż, zawsze możesz zrobić mały eksperyment, jakoś je ładnie pomalować, czy co on tam lubi i zobaczyć, czy będzie jakaś reakcja. Ale rozmowa przede wszystkim.[/QUOTE]
Dokładnie do tej pory myślałam, że to problemy natury medycznej, ale dziś już sama nie wiem. Mam ładne zadbane paznokcie, ale średniej długości, ona chyba lubi tipsy i dziwne wzorki a ja raczej klasyka. Gorzej z tymi bijącymi się kobietami, to nawet nie jest erotyczne jakieś patologiczne kobiety przeklinają i się biją, szarpią za włosy. Cytat:
Edytowane przez narozstajudrog Czas edycji: 2013-06-13 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to to już dziwne ![]() Tylko nie wiem, jak miałby się przy tym zaspokajać. Pewnie, daj linka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
O czym zaczęłaś czytać?
Powiem Ci tak, po filmikach które mi wysłałaś... jakieś to wszystko dziwne. Jedne jak dla słitaśnych nastolatek, inne o mega długich paznokciach w szpic - czy to naturalnych czy nie, panna gadająca przez 3 minuty o rajstopach, tłukące się laski.... Nie wiem, naprawdę nie wiem o co chodzi. Najlepiej byłoby gdybyś go spytała, ale normalne mi się to nie wydaje - szczególnie jesli mówimy o takich ilościach filmów.
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ja bym jednak poczekała do rozmowy z ferowaniem werdyktów. Może to dlatego, że nie widziałam samych filmów, ale wydaje mi się, że nie zawsze oglądanie takich dziwnych rzeczy może być oznaką czegoś podejrzanego. Moja historia przeglądania też mogłaby pewnie wydać się komuś dziwna, a ja nie miałabym nic na swoje usprawiedliwienie, poza tym, że moja ciekawość jest niezaspokojona i sięga czasami w naprawdę dziwne rejony
![]() Chociaż, z drugiej strony, jednoczesne problemy z potencją wróżą już znacznie gorzej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, ja równiez różne dziwne rzeczy momentami oglądam... ale nie mam zasubskrubowanych dziesiątków kanałów tematycznych o takich sprawach - ot, czasem się na coś wpadnie w necie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Autorko tematu, napisz nam jak zakończyła się rozmowa z TŻ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.