|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wsparcie podczas odchudzania
Witam
Dzisiaj stajac na wadze zalamalam sie. Jeszcze kilka miesiecy temu udalo mi sie schudnac 10kg i waga pokazywala 61kg. Niestety musialam zrezygnowac z silowni i wrocilam do starych nawykow :/ Tak oto dzisiaj waga pokazala 66.6KG!!! Poniewaz sama mam slaba silna wole szukam osoby, ktora razem ze mna chcialaby zaczac sie odchudzac Bardziej chcialabym aby ktos byl chetny do kontaktu mailowego badz gg. Mysle ze takie wzajemne wsparcie byloby najlepszym rozwiazaniem . Niestety te wszystkie watki w ktorych udzial bierze mnostwo osob nie sa dla mnie. Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wsparcie podczas odchudzania
Ja się z chęcią dołącze, jednak z gg nie korzystam wcale, a na maila wchodze zdecydownaie za rzadko, w sumie tutaj to dla mnie najwygodniejsza forma
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wsparcie podczas odchudzania
Ja też z chęcią dołączę, ale niestety nie mam gg. Ewentualnie kontakt mailowy, ale wolałabym tutaj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.