|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Brak ochoty na seks
Cześć dziewczyny mam spory problem i nie wiem jak sobie z tym poradzić .
Jestem z chłopakiem juz 2 lata jestesmy zaręczeni bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie bez niego życia. Ostatnio tzn jakies pół roku totalnie nie mam ochoty na seks. Nie podnieca mnie calowanie , pieszczoty ani nic poza tym. Robię to tylko dla niego . On widzi ze robie to z przymusu i ma do mnie pretensje ze mi sie nie podoba i mnie nie kręci. Nie jestem w ciazy nie biore zadnych tabletek antykoncepcyjnych . Chciałabym to zmienić bo boje się ze w końcu mnie zdradzi. Z czego może wynikać ten problem ? Z góry dziękuje za pomoc . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak ochoty na seks
A jak układają się wasze relacje? Mieliście jakieś spięcie, kryzys, cokolwiek co źle na Ciebie wpłynęło ? Może jesteś przemęczona, pracujesz do późna, dużo się uczysz? A może on się zmienił, przytył, schudł...nie wiem, coś się stało, że przestał być dla Ciebie pociągający?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Klócimy się czesto ale to takie chwilowe tylko. Wyglada tak jak na początku nic sie nie zmienił nadal mi się podoba . Nie wydaje mi się zebym byla przemeczona. Co najwyzej stresuje się czasami ale gdy jestem przy nim to zapominam o problemach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może jakieś zmiany hormonalne?
Może jakiś seksuolog? Rozmawiacie o tym problemem czy wiecie, że jest, ale nic z tym nie staracie się zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wizyta u seksuologa byłaby bardzo przydatna. Są ziołowe preparaty na zwiększnie kobiecego libido. Jeżeli między wami są jakieś spory to również ma na to duży wpły i oczywiście Towja psychika, może coś co stało siękiedyś blokuje Cię i przez to nie masz ochoty na sek, może nie akceptujesz siebie i swojego ciała, kompleksy, psychika ma tutaj też duży wpływ i Towje nastawienie do seksu. Jak podchodzisz do niego z myślami że nie masz na nic ochoty to niestety ale Twoja ochota na seks raczej nie urośnie.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Z moim pierwszym chłopakiem miałam to samo, znalazłam innego i ochota od razu wróciła. Po takim czasie związku dwie osoby przestają być dla siebie pociągające jak na początku, niestety, ale fascynacja ciałem przemija. Wnioski wyciągnij sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie mozna dostac te ziołowe preparaty ? .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
"Chciałabym to zmienić bo boje się ze w końcu mnie zdradzi." -zupełnie nie rozumiem Twoich obaw. Chyba łączy Was coś więcej niż seks ?
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
witam mam podobny problem jak założycielka tematu. Jestem ze swoim facetem 7 lat a 4 lata temu urodziłam dziecko, od tego czasu nie mam ochoty na seks, pieszczoty i pocałunki także nie sprawiają mi satysfakcji. Kiedy pojawiło się dziecko mieliśmy problemy (byliśmy młodzi i on nie chciał dziecka, praktycznie sama się nim zajmowałam) później przyzwyczaił się do tej sytuacji, zmienił zachowanie i wszystko jest między nami ok jednak brak chęci na seks oraz satysfakcji z pieszczot pozostał. Czy ktoś może coś doradzić dodam że jestem na tabsach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.