|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie znaleźć hurtownię odzieży?
Witajcie!
Już jakis czas zastanawiam się nad otwarciem w mojej miejscowości jakiegoś małego salonu z odzieżą. Niestety ale nie ma u nas sklepu w którym młode kobiety mogłyby kupić coś modnego i w dobrej cenie. lokal by się znalazł, pomysł i kasa na realizację też. jedyny problem oczywiście tkwi w tym gdzie znajduje się jakaś hurtownia odzieży? nie chce sprowadzać czegoś z daleka a blisko takiej hurtowni nie ma. zastanawiałam się czy jest może taka hurtownia internetowa - może znacie takie miejsce i polecilibyście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gdzie znaleźć hurtownię odzieży?
Cytat:
![]() ![]() Do autorki -radzę posiedzieć dzień w internetowej wyszukiwarce i dobrze poszukać. Nie jest najważniejsze by było blisko, najważniejsze by towar był dobry(konkurencja w tej branży jest duża) i za dobrą cenę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
to prawda nikt normalny nie odpowie na takie pytanie, bo on na tym zarabia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ekhem nie żebyśmy tu mieli całe podforum o zamówieniach z hurtowni internetowych
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Fajny pomysł i oczywiście dobra i tania hurtownia to podstawa. Korzystałam kiedyś z hurtowni, ale stacjonarnej i kupowałam ciuchy tylko dla siebie. Też szukam właśnie czegoś przez neta bo byłoby i wygodniej i na pewno taniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja myślę że niektórzy czekają na gotowe rozwiązanie aż ktoś sypnie linkami :P a najlepiej jeszcze zamówienie złożył bo to dużo klikania. a tak już bardziej poważnie to zacząłbym od popularnego serwisu gdzie wszystko można kupić zaczyna się na literkę "a" nie mam pewności że tam hurtownie się wystawiają ale spróbować można
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Fajny pomysł z tym butikiem, też mi się marzy w przyszłości otworzenie własnego, ale to dopiero kiedy już trochę zarobię i odłożę oszczędności. Co do hurtowni, to raczej nie powinno być problemu. Nawet u mnie w mieście są dwie czy trzy i każda ma w ofercie fajne ciuchy, po niskich cenach również dla detalistów jak ja.
![]() |
#9 |
zielony stworek
|
Dużo sklepów z całej Polski zaopatruje się na bazarach w Tuszynie, Głuchowie czy Rzgowie w CH Ptak pod Łodzią.
Głuchów to głównie hurt z tego co wiem i tam jest podobno najtaniej (ja najczęściej dla siebie w Rzgowie kupuję,ale ja nie mam działalności). http://www.centrumgluchow.pl/ http://www.targowisko-tuszyn.pl/ http://ptak.eu/kontakt/godziny-otwarcia/ Pod Warszawą jest drożej podobno,ale i do Maximusa też warto zajrzeć i się rozeznać na początek http://www.maximuscenter.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
Czy która z dziewczyn handlujących odzieżą jest z Poznania i chciałaby się dołączyć do wyjazdów po towar do PTAK-a w Łodzi/Rzgowie. Póki co jeżdżę sama :/ Chodzi mi o rozłożenie kosztów paliwa i opłat za autostrady. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć wszystkim, otwieram sklep internetowy i poszukuję hurtowni lub producenta odzieży takiej jak na zdjęciach w załączniku.
Bardzo proszę o pomoc, możecie coś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.