|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ja Zaczynam Od Jutra Z Moja Mamą :) Macie Ochote To Przyłaczcie Sie !!!razem Razniej
Dziewczyny postanowilam z mama zaczac od poniedzialku diete kopenhaska...dzien po dniu bedziemy sie do niej stosowac...bede pisac jak sie czuje po kazdym dniu, jak ogolnie daje sobie rade...jesli macie ochote to przylaczcie
RAZEM BEDZIEMY WALCZYC O SZCZUPLEJSZY WYGLAD JA ZACHECAM...A DLAJE TO JUZ WASZ WYBOR BUZIAKKKKKKKKKKK:rolleyes :
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ja Zaczynam Od Jutra Z Moja Mamą :) Macie Ochote To Przyłaczcie Sie !!!razem Razniej
Mi urusł brzuszek ostatnio od piwa. Czy ta dieta mi pomoże?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ja Zaczynam Od Jutra Z Moja Mamą :) Macie Ochote To Przyłaczcie Sie !!!razem Razniej
Paulamyszeczka - fajnie, że chcesz czy chcecie się z mamą odchudzać, czyli zadbać o siebie, ale zdecydowanie odradzam stosowanie tej diety. Koleżanka z pracy ostatnio ją stosowała - była w trakcie tej diety strasznie słaba, ale jakoś przetrwała i rzeczywiście schudła pięć kilo. Jednakże teraz - a jest już ok. 2 tygodnie po tej diecie - czuje się fatalnie, mówi, że bolą ją mięśnie, stawy i kości. Więcej sobie można takimi dietami-cud narobić szkody niż pożytku.
Zachęcam raczej do rozsądnego odchudzania - tyle tu porad na tym forum. A o tego typu dietach po prostu ZAPOMNIJCIE. Powodzenia i pozdrowienia
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ja Zaczynam Od Jutra Z Moja Mamą :) Macie Ochote To Przyłaczcie Sie !!!razem Ra
Nie chce Cie zniechecac ale musisz bardzo uważac z ta dieta, bo mozna narobic sobie duzo kłopotow ze zdrowiem, jest bardzo rygorystyczna i eliminuje za dużo niezbedych dla życia składników, juz o tym pisalam, wiele dziewczyn traci po niej miesiączke wiec ta dieta to na pewno nic dobrego
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
Ja bym sie chetnie przylaczyla, ale nie do kopenhaskiej. Znam DZIESIĄTKI (!!) osob, ktore owszem, schudly, ale czuly sie fatalnie.. ( zanik okresu, przede wszystkim!!) i tak jak stracily 5 kg to potem w tydzien przbieraly z 8... wiec naprawde odradzam!! Z kolei polecam diete 1000kcal, sama schudlam na niej 8 kg, bez glodu, bez wyczerpujacych cwiczen.. i co najwazniejsze- trwale! bez szkody dla zdrowia! Dlatego przemysl to sobie i jakby co to zapraszam do wspolnego dietkowana na "tysiaku" |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja od jutra zaczynam chodzić przynajmniej 4 razy w tygodniu na siłownie... chce schudnąć z 4kg
w dietach się nie widze a poza tym wole ćwiczyć a nie głodzić
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za te rady....Ja po prostu juz nie potrafie sobie ze soba poradzic...nie wiem jak i co mam jesc..tu mam podane wszystko "na tacy"...i to mi pasuje...cwicze A6W i skacze troszke na skakance...ale mysle ze ta dieta pomoze mi zgubuc wymarzone 5 kilo..a potem nie musze martwic sie o efekt jojo, bo JEM W SUMIE MALO, ALE PODJADAM I TO SPRAWIA ZE WCIAZ ZLE SIE ZE SOBA CZUJE...I WIECZORY PRZY KOMPIE...NIE MOGE WYTZRYMAC I WCIAZ KURSUJE DO KUCHNI...A TA DIETA MA OKRESLONE ZASADY I TO MI SIE PODOBA...A WIEC CO MYSLICIE...?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
paulamyszeczka to dieta, którą jeśli przestaniesz stosowac i 3mać się jej zasad, możesz więcej przytyć niż schudnąc. Powrót do "zycia"
jest najtrudniejszy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
hmmmmmmmm.
A co to są przekupki? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

RAZEM BEDZIEMY WALCZYC O SZCZUPLEJSZY WYGLAD