|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
solarium i bardzo nierówna opalenizna
Trochę szukałam podobnego wątku, niestety nic nie znalazłam (czyżbym była jedynym przypadkiem?)
Otóż wczoraj poszłam do solarium, robię to bardzo rzadko, ale niedługo jadę nad morze i nie chciałam wyglądać na plaży jak biała ściana. Wszystko pięknie tylko opalenizna nie uwzględnia ANI TROCHĘ boków! moja prawa i lewa strona ciała różnią się diametralnie od przodu i tyłu. Widocznie wybrałam felerne solarium, ale pytanie co z tym zrobić żeby nie wyglądać komicznie? opalać się na dworze, jakiś balsam brązujący? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: solarium i bardzo nierówna opalenizna
Następnym razem idź na 'stojące' łóżko i opalaj się z rękami do góry
![]() Możesz kupić sobie też balsam brązujący,mój 'posolariowy' faworyt to Dove z drobinkami złota,ślicznie wygląda i delikatnie pogłębia odcień opalenizny
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
czyżbyś przyciskała łapki do boków..?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kto wie, co teraz z tym zrobić? :d chociaż chyba po kolejnym dniu różnica nie jest tak wielka..
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
zwyczajnie albo odpuść dalsze opalanie albo:
1. idź na stojące 2. jak już leżysz to...nie jak kłoda tylko pomyśl o tym, że trzeba np odpowiednio ułożyć ręce aby nie było białych plam po bokach i pod pachami (co kocccccchhhhhham zwłaszcza w lato...)
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.