|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Torebki, buty, dodatki do domu, ubrania - wszystkowątek
Witam i zapraszam do wymiany
![]() Proszę odpisuj u mnie nawet jeśli nic nie znalazłaś. Rzeczy wymienione zaznaczam na szaro. Zapraszam również do mojego wątku z książkami - tam również moja wish lista. Nie szukam konkretnych ubrań/kosmetyków ale rozważę każdą propozycję wymiany ![]() Wymiary ubrań na życzenie. _________________________ _________________________ _________________________ WYMIANA: Torebki: - czarna Sagan ze skóry - fioletowa zamszowa - niebieska (na wesele) z odpinanym paskiem i dodatkowym łańcuszkiem - szara z łańcuszkiem Edytowane przez Mewa001 Czas edycji: 2018-02-15 o 13:21 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Torebki, buty, dodatki do domu, ubrania - wszystkowątek
paski do sukienek/spodni:
- czarny szeroki aksamitny pas do sukienki do wiazania z tyłu - pasek na klamrę beżowy - czarny szeroki pas do sukienki/bluzki/swetra 70 cm Edytowane przez Mewa001 Czas edycji: 2018-02-15 o 13:22 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dodatki do domu:
- świecznik - stojak na wino - obraz "Drapacze chmur Edytowane przez Mewa001 Czas edycji: 2018-02-15 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
różne:
-koszyk wiklinowy np. na owoce -olejek do włosów Garnier Fructis, użyty raz -pudełko na prezent we wzorki i kwiatuszki Edytowane przez Mewa001 Czas edycji: 2018-02-15 o 13:24 Powód: aktualizacja i dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ubrania:
- sukienka na wesele w kolorze fuksji rozm. S - spodnie ciemny granat Calvin Klein rozm.36 Edytowane przez Mewa001 Czas edycji: 2017-11-11 o 16:51 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
buty:
- zielone buty na koturnie Bata rozm. 36 - szare szpilki rozm.36 Edytowane przez Mewa001 Czas edycji: 2017-11-11 o 16:52 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za obraz?
![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie za
-bidon BPA free 500 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: - szara sukienka dzianinowa Reserved rozm. S ? Jakie wymiary ma sukienka? Czy materiał jest elastyczny?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez Mewa001 Czas edycji: 2016-07-25 o 09:39 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a podałabyś mi wymiary obrazu? znalazłam Twoje ogłoszenie na olx i wydaje mi się, że będzie mały
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za stojak na wino?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Coś za świecznik?
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Hej, Jeździec Miedziany i Lalki, są w stanie dobrym, tzn widać, że były czytane po kilka razy ale nie są rozlatujące się ani nic, tylko mogą być gdzieś przybrudzone lekko i ''Lalki'' ma róg okładki trochę zgięty (jest w miękkiej okładce), ''Jeździec'' w twardej. Niestety ale pochwały macochy już nie mam, mam sporo innych książek (poza wątkiem) w sumie ale nie wiem co Cię interesuje, tylko u Ciebie nic więcej nie widzę, podoba mi się sukienka z Bialconu ale raczej będzie za krotka, no chyba że Ty jesteś bardzo wysoka.
![]() I mogłabym prosić o wymiary tej sukienki z Reserved? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.