![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() AntyPatenty na bycie NAJ :(
Wątek "Patenty na bycie NAJ
![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: AntyPatenty na bycie NAJ :(
Zaczynam:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Oj, było tego trochę
![]() - zdecydowany Numer 1:Glyco A. Prawie idealną cerę zmienił w trądzikową; 22 tygodnie leczyłam się antybiotykiem , przeszłam kilka zabiegów kwasami. Do dziś zostało mi trochę przebarwień, ale skutecznie usuwam je Lysanelem ![]() - żel do mycia buzi Sans Soucis (nie pamiętam dokładnej nazwy), na pierwszym miejscu w składzie SLS, na drugim alkohol- używałam na noc, przed kwasami ![]() - darcie paznokci metalowym pilnikiem ![]() ![]() - szampon Joanna Naturia z pokrzywą i zieloną herbatą- cała rodzina dostała po nim galopującego łupieżu ![]() - wchodzenie piechotą na 10. piętro od 10. roku życia (wiosen mam 22); moje łydki wyglądają jakbym zawodowo ćwiczyła podnoszenie ciężarów nogami ![]() - kawa...( a kalafior sobie rooośnie radośnie ![]() Więcej grzechów nie pamiętam albo nie przyjmuję do wiadomości ( takie słodycze na przykład są przecież zdrowe i smaczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jeśli o mnie chodzi:
- prostowanie włosów prostownicą - mam od tego suche końcówki i wogóle całe włosy są sianowate ![]() ![]() - używanie żelu do twarzy z Avonu - seria Solutions do każdego typu cery - wysusza skórę jak nie wiem ![]() - stosowanie do przemywania twarzy toników z alkoholem - twarz się najpierw przesusza a potem nagle przetłuszcza jak nigdy ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak serio to:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
- szampony Avonu Advance Techniques - włosy jak siano
- krem Eveline Pure Control - totalna porażka, zamiast ściągać pory sprawiał, że były jeszcze bardziej widoczne, zamiast matowić, sprawiał, że cera świeciła się jak diabli..
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
- solarium - kiedys fanka, dzis wrog
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
No to ja od siebie tylko tyle, bo nie przypominam sobie jakiś spektakularnych wpadek - nie pomylcie nigdy żółtka z całym jajkiem
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
*Wyciskanie syfków, potem ma sie strupki i blizny! A syfków przybywa!
*Tapetowanie twarzy (oczywiscie nie chodzi mi tu o lekki makijaż, tylko o wygląd "pudernicy") *obgryzanie paznokci (ochydnie to wygląda, a mnóstwo dziewczyn to robi- a fuuj!) *domowe rozjasnianie włosów- pomarańczowy kurczak+ włosy w opłakanym stanie.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DO tego dodam wszystko co ma w skłądzie capric/caprylic trigliceryde. Moja twarz wygląda po zetknięciu z wyżej wymienionymi jak w zaawansowanym stadium trądu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
No!
W tym temacie nareszcie mogę się wykazać ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
*SOLARIUM mimo ze lubie opalona skorke od opalania przybywa mi pieprzyków
![]() * wszelkie podkłady Maybyline * codzienne (!!) prostowanie włosów prostowniaą- mam takie włosy ze pozostaje mi albo uzyc prostownicy albo zwiazac je w kitke, co powoduje ze wlosy wypadaja przyz skroniach od tego uciagania i mam takie łyse placki ![]() *nieużywanie podkładów- w moim przypadku taka 'goła' cera zaczynan wzbogac sie w coraz to nowe pryszcze- okropne wielkie czerwone wulkany ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"W czasie deszczu w domku letniskowym dzieci się nudzą" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Antypatent?? J&J Holiday Skin na noc Plamy, smugi, pomarańczowy kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() -obgryzanie paznokci-ktoś napisał,że to fujj i widać,że tego sam nie przechodził,bo na mnie nic nie działa ![]() ![]() -solarium-na samą myśl boli mnie tyłek-byłam dwa razy o dwa za dużo ![]() -tonik Lysanel-jeszcze nigdy nie miałam tylu ropnych wyprysków na raz ![]() -szampon Fructis-Nutri Gładki-włosy faktycznie gładkie i lśniające,ale od nadmiaru sebum,które się pojawiło po tym szamponie ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A skoro tak, to go nie kupię i zostanę przy normalnej wersji, która bardzo mi odpowiada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
-samodzielne ściąganie tipsów żelowych...brrr
-samodzielne robienie blond pasemek-wyszedl rudopomaranczowo srakowy kolor -samodzielne obcinanie grzywki -wyciskanie pryszczy
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a od siebie dodam -unikanie dermatologa przy trądziku - nawet żeby tylko antybiotyki przepisywał, a kurację kremowo-kwasową można sobie samemu dobrać ![]() -nieobserwowanie swojej skóry i ignorowanie np. postępującego przesuszenia podczas kuracji własnych lub u dermatologa - plan teoretyczny to jedno, ale skóra może różnie reagować ![]() -żel z kwasami w połączeniu z innym kwasem w kremie - nie ma kiedy tego regularnie używać żeby się podrażnień nie nabawić, lepiej skupić się na jednym produkcie -brak ochrony łuszczących się po słońcu ramion (miałam dosłownie grubą, sztywną łuskę) - teraz mam mnóstwo przebarwień po Włoszech |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
a wracając do tematu włosów-> feeria color booster silver blonde-> takiego siana to ja jeszcze na głowie nie miałam! I nierówne
![]() teraz- koniec ery blondynki- wracam do swojego naturalnego kolorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
- golenie sie "na sucho"
-ignorowanie pojedynczych "placków" na skorze glowy ktore przypominaja lupiez - gazem do dermatologa zeby wam locatop (krem) wypisał i zadusic tę gnidę zanim wyskoczy na calej glowie jest to lojotokowe zapalenie skóry i wierzcie mi ze jesli dopuscicie do rozsiania sie tego na caly leb to troche sie namęczycie z jego sprzątnieciem -ignorowanie nawet malusiej próchnicy - kolejna gnida ktora nieleczona rozsiewa sie i nie chce pojsc, do dentysty marsz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Oczowalne różowe paznokcie
Tona tapety na twarzy w upał (i w nie-upał też) Rozjaśnianie włosów (uwaga) wodą utlenioną, jak to robią panny u mnie w klasie ![]() Noszenie mini spódniczki, butów na szpilkach i dotego skąpy top (ekhm...) Obrażanie się na pół świata o byle co Mocny makijaż do szkoły Więcej mi do głowy nie przychodzi narazie ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
* stres (co z tego, ze robię pod kątem pielęgnacji to co powinnam jezeli stres zbiera swój plon w postaci matowych smutnych wlosów i poszarzalej cery)
*odchudzanie (lub tzw niedojadanie) *podkłady Maybelline- zgadzam sie, nic mi tak nie 'postarzyło' (?) cery *oczyszczanie u kosmetyczki (faktycznie bywało, że jakas ranka zostawała jako maleńka blizna, brrrr) *nieuzywanie kremu nawilżającego (ale co zrobić- wszystko mnie zapycha) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Noszenie stringów w wulgarny sposób, to że widać stringi to jakos mozna przeżyc (chociaz to beznadziejne i głupie), ale przedziałak na d**** to juz przesada. A i widziałam kiedys taka panneco na molo siedziała i jeszcze specjalnie podciagała stringi aby je bardziej było widac- idotka!
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ułożeniem włosów się nie przejmujcie, czesane ostatni raz rano ![]() Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2010-06-05 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
*Używanie żelaznej(!) prostownicy codziennie bez ochrony jakiś rok temu. Przez to dziadostwo musiałam sciać włosy które hodowałam kawał czasu na krótko, bo nie dało się niczym ich zregenerować...
![]() ![]() ![]() * siedzenie z lusterkiem na kolanach i wyciaskanie/zdrapywanie czego się da z twarzy nie koniecznie bardzo czystymi rączkami(na następny dzień totalny wysyp :/) *uzywanie golarki zupełnie "na sucho" *obcięcie samemu bardzo " profesjonalnie" grzywki... - ogólnie podcinanie samemu włosów ![]() *niechęć do zakładania gumowych rekawic w czasie sprzątania<skóra jak "u niemowlaczka ![]() *oblizywanie ust na mrozie (krwawiące pękniecia...) * SŁODYCZE!!! ![]() Będzie tego wiecej, jak mi się przypomni. ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dodatkowo dopisuję: - wyciskanie zaskórników- okropne blizny - nieregularne stosowanie balsamów nawilżajacych- moja skora jest wtedy sucha jak wiór aż swędzi ![]() - żele do mycia ciała z dużą ilościa detergentów- swedzenie i zaczerwienienie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie mam na myśli ze po nałożeniu Maybelline na twarz on postarza- tylko ze po pol roku używania taka cera była :/
To oczywiście tez zalezy od skladu- kazdy puder nawet spośród Maybelline bedzie sie czyms róznił |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.