|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Kawoholiczka
|
Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - cz. I.Zaczynamy I część !!!
Ten wątek stworzony został dla wszystkich, którzy chcą swoje odchudzanie wreszcie doprowadzić do końca. Próbowałaś już nieraz i nigdy nie udawało Ci się osiągnąć ostatecznego celu? To wątek dla Ciebie! Wzajemnie się motywujemy i pomału osiągamy cele, jakimi są poprawa kondycji, wciśnięcie się w wymarzony rozmiar i szczupła sylwetka. Tutaj nie ma rzeczy niemożliwych! Przyjmujemy każdego, kto ma w sobie mnóstwo zapału, motywacji i wiary w to, że tym razem się uda! Obce są Nam: lenistwo, słomiany zapał, brak chęci do ćwiczeń i marudzenie. Za to mamy dużą dawkę optymizmu, radości i energii, która każdemu doda skrzydeł! Jeśli jesteś chętny/a - dołącz! W pierwszym poście wypełnij krótki formularz, który pozwoli Nam dowiedzieć się o Tobie czegoś więcej. Kwestionariusz osobowy: 1. Jak masz na imię? 2. Ile obecnie ważysz? 3. Ile chciałabyś ważyć? 4. Co ćwiczysz i jak często? 5. Jakie masz wymiary? 6. Dlaczego jesteś piękna? ![]() I ostatnie, najważniejsze - zasady! Za złamanie któregokolwiek grozi odpowiedzialność karna, czyli 50 karnych przysiadów! Nie głodzimy się Nie objadamy się Aktywnie ćwiczymy Nie marudzimy! ZAPRASZAMY!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - c
Fajny wątek
![]() ![]() Mimo wszystko sama chętnie zrzuciłabym ze 4 kg tylko mi się ćwiczyć nie chce ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki ruszamy, kalorie spalamy, często ćwiczymy i o piękne ciałka walczymy! - c
hmm..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo mi się spodobał 1.post więc chętnie się przyłącze ![]() odchudzam się już od jakiegoś czasu, momentami ciężko idzie, no ale powoli do celu ![]() ankieta ![]() 1. Jak masz na imię? Ania 2. Ile obecnie ważysz? ostatnio(w pt)na wadze było 61,2 kg ![]() 3. Ile chciałabyś ważyć? chciałabym dojść tak do ok 50 ![]() ![]() ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? staram się ćwiczyć jak najczęściej. Ale różnie z tym jest, zależy ile mam czasu ![]() ![]() ![]() ![]() 5. Jakie masz wymiary? szczerze to nie wiem, ostatnio chciałam się pomierzyć, ale cm gdzieś zaginął w akcji ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wątek zapowiada się bardzo pozytywnie więc chętni dołączę
![]() ![]() 1. Jak masz na imię? Ola ![]() 2. Ile obecnie ważysz? Zaczynałam od wagi 70 kg i zeszłam do 64,5. Przez tą sytuację o której wspomniałam wskoczyło pewnie ze 2 kg tak więc na dzień dzisiejszy ok 67 kg, ale jutro podam dokładnie ![]() 3. Ile chciałabyś ważyć? I cel to zejść poniżej 60, a później to już nie dużo do sukcesu ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? Z ćwiczeniami to jest u mnie średnio bo niestety jestem leniuszkiem, ale raczej ćwiczenia aerobowe (z powodu przebytych operacji też nie mogę się w pełni wykazać) 5. Jakie masz wymiary? Hmm ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna? Bo mój TŻ tak uważa i wierzę, że ja niedługo też będę tak myślała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kawoholiczka
|
W tym dziale większość wątków jest podobnych, ale stworzyłam nowy, by naładować się nową motywacją i większą energią
![]() Witam Anię i Olę - miło Was poznać ![]() 1. Jak masz na imię? Oliwia 2. Ile obecnie ważysz? 60kg 3. Ile chciałabyś ważyć? Mój pierwszy cel to 59kg (wiem, że to tylko kg mniej, ale nareszcie miałabym 5 z przodu ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? Zamierzam ćwiczyć 6x w tygodniu, pomijając niedziele - to dzień odpoczynku. Ćwiczę głównie dywanowce, pływam 2x w tygodniu, 2x w tyg. ćwiczę na wf-ie, jeżdżę na rowerku stacjonarnym, kręcę hula-hop, skaczę na skakance, w wakacje zacznę marszobiegi. 5. Jakie masz wymiary? W biuście 97cm, w talii 73cm, a w biodrach coś koło 100 cm. Resztę wymiarów podam na początku przyszłego miesiąca. 6. Dlaczego jesteś piękna? ![]() A ile macie wzrostu i lat? Ja 16 lat, 157cm wzrostu.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia Oliwia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie racja ![]() ![]()
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2013-05-12 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
19 lat i 168 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dołączę
![]() 1.Jak masz na imię? Ada 2. Ile obecnie ważysz? 58 kg 3. Ile chciałabyś ważyć? 52 kg 4. Co ćwiczysz i jak często? Jeszcze nic,bo aktualnie u mnie gorący czas (matury ![]() 5. Jakie masz wymiary? nie wiem muszę znaleźć centymetr 6. Dlaczego jesteś piękna? Bo Tż uważa mnie za ideał Mam 19 lat i 164 cm
![]() Edytowane przez elonka12 Czas edycji: 2013-05-12 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
heeej
![]() ![]() ![]() 1. Jak masz na imię? Dagmara 2. Ile obecnie ważysz? 63,8 kg - ważenie dziś rano 3. Ile chciałabyś ważyć? 55 ![]() ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? różnie, ostatnio troszke mniej, bo matura, ale ogólnie całkiem sporo - przede wszystkim bieganie, Mel B, orbitrek , ale lubię nowe rzeczy próbować 5. Jakie masz wymiary? biust 90, talia 67, pępek 79, biodra 88, udo 51 6. Dlaczego jesteś piękna? bo mam piękne włosy i uśmiech ![]() ![]() kilka słów o mnie: Mija mi 19 wiosenka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() 1. Jak masz na imię? Madzia ![]() 2. Ile obecnie ważysz? 68 kg 3. Ile chciałabyś ważyć? 65 kg byłoby idealnie ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? staram się ćwiczyć Ewke Chodakowską , albo co 2 dzień 30 min biegania ![]() 5. Jakie masz wymiary? 86-75-94 ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna? Bo jestem kobietą ![]() 7. Mam 178 cm wzrostu. 8. Maturzystka , 19 latek ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez NarikO Czas edycji: 2013-05-12 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej tez sie dołacze
![]() Mam na imie Karolina Waze prawie 56 kg , chciałabym wazyc 50 ![]() Swego czasu ćwiczyłam dosyc czesto ale ostatnio odpusciłam ale od jutra biore sie za siebie ![]() wymiary nawet nie wiem , moze jutro sie zmierze ![]() Nie jestem piekna ![]() ![]() Moim celem jest zmiana trybu zycia a nie tylko krotkotrwałe odchudzanie ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Lilly_Lilly cześć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
I obie chcemy schudnąć 6 kg,co za zbieg okoliczności
![]() powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post40772609
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=686643&page=5 polecam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- nie dziekuje zeby nie zapeszyc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Kawoholiczka
|
Witam wszystkie nowe dziewczyny
![]() Niektóre z Was ważą naprawdę bardzo malutko! Jak już macie 5 z przodu to nie ma się czym martwić, naprawdę! Ja będę ćwiczyć od jutra, bo dzisiaj jeszcze robię sobie dzień leniuchowania, może wieczorem zrobię jakieś brzuszki czy coś lżejszego, bo mam @. Widzę, że na razie jestem chyba najmłodsza. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
I ja się melduję
![]() Kwestionariusz osobowy: 1. Jak masz na imię? Agnieszka. 2. Ile obecnie ważysz? 61/62 3. Ile chciałabyś ważyć? 57 4. Co ćwiczysz i jak często? Co dwa dni biegam, jeżdżę na rowerze, również co dwa dni robię nożyce ![]() 5. Jakie masz wymiary? Talia: 70 cm, Uda: 53 cm, Biodra:97cm reszta mnie średnio interesuje ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna?Bo moja mamusia i tatusia są piękni, co innego mogłoby z tego wyjść ![]() 7. Ile masz wzrostu? 173 cm 8. Ile masz lat? 16 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Kawoholiczka
|
Hej, Aga! Miło Cię tu widzieć
![]() I już Ci mówię, że uwielbiam Twoje imię.
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Widzę, że sporo maturzystek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() ![]() 1. Jak masz na imię? Patrycja. 2. Ile obecnie ważysz? 52-53 kg, 3. Ile chciałabyś ważyć? 50 kg ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? Uuu i tu mam problem ;d rzadko ostatnio ćwiczę, brak czasu, nauka, TŻ i lenistwo.. Ale mam zamiar to zmienić ![]() ![]() 5. Jakie masz wymiary? biodra: 79cm, udo: 49cm, łydka: 35cm, talia: 65cm, biust: 86cm -> jeśli się dobrze pomierzyłam ;> 6. Dlaczego jesteś piękna? Uważam, że każda kobieta jest piękna na swój sposób, należy tylko o siebie dbać ![]() ![]() Mam 159 cm wzrostu i 17 lat, mam nadzieje, że przygarniecie, bo próbuję się zmotywować i nic mi nie wychodzi.. A poza tym w grupie raźniej! ![]() Edytowane przez totalnailuzja Czas edycji: 2013-05-12 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
i ja też dołączam! odchudzam się już od x lat i postanowiłam, że biorę się teraz do tego po raz ostatni! chcę schudnąć raz, a dobrze i już na zawsze, bo jak na razie moja waga waha się z miesiąca na miesiąc
![]() ![]() 1. Jak masz na imię? Ania 2. Ile obecnie ważysz? nie wiem, pewnie coś koło 65kg, ale boję się wejść na wagę, żeby się nie załamać... 3. Ile chciałabyś ważyć? 56kg, ale wiem, że mięśnie ważą więcej od tłuszczu, więc jak będzie trochę więcej to płakać nie będę. byle bym była wizualnie z siebie zadowolona ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? jak jestem na diecie to ćwiczę praktycznie codziennie, a jak jem niezdrowo (czyli od jakichś 2 tygodni non stop) to nie ćwiczę nic. taki to ze mnie dziwak ![]() 5. Jakie masz wymiary? jak znajdę centymetr to dopiszę 6. Dlaczego jesteś piękna? problem w tym, że wcale nie czuję się piękna i bardzo chcę to zmienić 7. Ile masz wzrostu? 174cm 8. Ile masz lat? 20
Edytowane przez BeeAnn Czas edycji: 2013-05-12 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
można sie podpiąć?
![]() 1. Jak masz na imię? Lena 2. Ile obecnie ważysz? 58 ![]() 3. Ile chciałabyś ważyć? 50 ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? tylko marszobiegi,staram się codziennie przynajmniej godzinę,jak jest dobrze to nawet 2-3 5. Jakie masz wymiary? wolę się nie mierzyć bo bym się strasznie zdołowała tylko ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna? nie jestem! lat mam 25, wzrost 173 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Prawie każda nie zna swoim wymiarów, no kooobiety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ja też się melduję
![]() 1. Jak masz na imię? Martyna 2. Ile obecnie ważysz? 63 3. Ile chciałabyś ważyć? 55 ![]() ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? skalpel , biegam , dużo chodzę ![]() ![]() 5. Jakie masz wymiary? talia: 67 cm, uda: 56 cm, biodra:95cm biust: 89 cm 6. Dlaczego jesteś piękna?bo czuję się piękna i seksowna ![]() ![]() ![]() 7. Ile masz wzrostu? 169 cm 8. Ile masz lat? 21 ![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() 1. Jak masz na imię? Joanna 2. Ile obecnie ważysz? Startowałam z wagą 63kg, obecnie 52kg ![]() 3. Ile chciałabyś ważyć? 48kg ![]() 4. Co ćwiczysz i jak często? Rowerek stacjonarny (60minut), hula hop, ćwiczenia na brzuch i pupę z Mel B, shake weight na ręce (7minut)- CODZIENNIE. Sporadycznie jak mam wolny dzień to biegam, albo skaczę na skakance. 5. Jakie masz wymiary? Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie używałam centymetra i jakoś mi się nie pali, mam okropne udaaaaaa! ![]() 6. Dlaczego jesteś piękna? ![]() + Dzisiaj miałam okropny dzien, wszystkie ćwiczenia odpuszczone oprócz 30minut spaceru, TŻ namówił mnie na wyżerkę i obecnie leże i umieraaaaaaaaam : (
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.