|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Skorzęcin
Cześć Dziewczyny!
Razem ze znajomymi mamy ochotę wybrać się w jakieś fajne, imprezowe miejsce w Polsce na parę dni. Nasłuchaliśmy się trochę o Skorzęcinie i właśnie tu pada moje pytanie, czy któraś z was może była, widziała, poleca? Chodzi nam jak już wspomniałam o imprezy i dobrą zabawę a jedyne czego się na razie dowiedzieliśmy to to, że jest tam sporo młodych ludzi i jezioro ![]() Dziękuję z góry za pomoc ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Skorzęcin
Polecam Skorzęcin chcącym się dobrze zabawić, miłośnicy spokoju nie mają tutaj czego szukać. Jest pole namiotowe ze stolikami i skrzynkami na prąd, ceny niskie, ale sanitariaty pozostawiają wiele do życzenia. Sam Skorzęcin w sezonie tętni życiem, są imprezy, pełno knajpek z jedzeniem- niestety ceny zbliżone do nadmorskich. Jezioro jak dla mnie czyste, możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego. Ogólnie polecam, mieszkam dość blisko i często tam jeżdżę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Skorzęcin
Jeśli chcecie jechać to załatwcie sobie pokoje dużo wcześniej ponieważ w sezonie nic nie znajdziecie a jeśli nawet - to graniczy to z cudem .
Co do imprez , nie wiem czy idzie tam aż tak zaszaleć , jezioro czyste , plaża też . Ogólnie dużo ludzi i tłok , cały Skorzęcin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.