|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Uczucie się wypala?
Cześć dziewczyny, nie wiem czy umieściłam wątek w odpowiednim dziale także z góry przepraszam.
Piszę do Was z moim problemem, wątpliwościami... Jestem z chłopakiem już niemal rok, towarzyszy mi w ostatnim czasie takie dziwne uczucie które nie wiem nawet jak opisać; jakbym przestała kochać. Uczucie zaczęło się wypalać? Jest mi z TŻ na prawdę dobrze i nawet jak o "nas" myślę, to nie wyobrażam sobie mojego życia bez niego. Jest w stosunku do mnie na prawdę cudowny, praktycznie się nie kłócimy. Wiem, że chcę z nim być już zawsze, ale z drugiej strony czemu te wątpliwości jeśli chodzi o uczucie? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Miałyście może kiedyś takie chwile zwątpienia? Co możecie mi w związku z tym poradzić? Pierwszym co powinnam w tym przypadku zrobić jest rozmowa z partnerem? Edytowane przez judge_ Czas edycji: 2013-07-06 o 00:05 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uczucie się wypala?
Cytat:
Ale tak - zaczęcie od rozmowy z partnerem to najlepszy pomysl.
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
niestety wg mnie to już koniec i nie ma sensu ciągnąć czegoś co umiera po roku. Jasne, można próbować, ale to dla mnie byłaby strata czasu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Na prawdę czuję, że jestem w dołku... Z jednej strony szczęśliwa gdy z nim przebywam, spędzam czas, no a z drugiej te towarzyszące wątpliwości. Ech.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
skoro czujesz ze Go nie kochasz i jestes tego pewna w 100% to nie ciągnij tego w nieskonczoność, bo boisz sie samotności i z innych powodów. zranisz tym faceta, jak sie potem okaze ze nie kochałas go ale byłas bo z Nim z jakiegos powodu, lub obawy przed samotnością.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślę, że mogłaś pomylić zakochanie z kochaniem, w sensie, że już nie ma takich porywów miłości jak na początku, tych mega emocji, w Waszym przypadku to minęło. Jeśli coś do niego czujesz( a widać, ze tak jest, bo nie wyobrażasz sobie życia bez niego) to daj sobie jeszcze jedną szansę. Pogadaj z chłopakiem, może razem coś uda Wam się z tym zrobić. natomiast jeśli tak jak poprzedniczki mówiły, jesteś pewna, ze go nie kochasz, a jedynie nie wyobrażasz sobie, aby to INNA zajęła Twoje miejsce u jego boku, lub boisz się samotności, to to zakończ
głowa do góry!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

głowa do góry!!!